vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Wij hebben onze bestemming bereikt

Aarzelend een profiel gemaakt bij Be2, nog meer schroom om te reageren op mails of toegezonden profielen. Toch bleef ik wel nieuwsgierig en daardoor bleef ik de site en toegezonden profielen bekijken. Op 18 februari kwam er een berichtje dat anders dan anders was en ik reageerde. Het profiel sprak me aan, maar het was vooral de manier van communiceren die het leuk en spannend maakte.

Fase 2)Na enkele dagen heen en weer, wisselden we email adressen uit en deze werden vergezeld door muziek die ons na aan het hart lag. De muziek werd ook vaak met een stille boodschap verzonden en dus ook ontvangen. Dit was een emotionele periode, ook een beetje verwarrend.

Door omstandigheden vond ook de eerste ontmoeting op vreemde wijze plaats. Een trieste herinnering die elk jaar opnieuw met verdriet en spanning tegemoet wordt gezien was de aanleiding: ik maakte telefonisch contact en nodigde jasmyn uit te komen praten. Bij binnenkomst was de begroeting:"Bestemming bereikt".

De week daarop hebben we ons eerste afspraakje gemaakt in een van der Valk restaurant. Uren over van alles gesproken.

Wij verwonderen ons over het vermogen weer lief te hebben en liefde in ons leven toe te laten, na een leven dat wel getekend was.

We wonen nu samen en zien vol hoop en vertrouwen uit naar onze gezamenlijke toekomst. WIJ HEBBEN ONZE BESTEMMING BEREIKT........ Man zoekt vrouw en vrouw zoekt man, en wij hebben beiden gevonden.
 
Satisfied Users