vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Ware liefde gevonden, op zoek naar een maatje

Op een eenzaam moment hebben wij ons beiden ingeschreven bij be2, met de verwachting een soort maatje te vinden.

Wij waren beide vrijgezellen en ook op zoek... Nadat Jan het testje met de drie vragen opgestuurd had naar Petra, kwam het mailen al snel opgang. Na vijf intensieve dagen mailen hebben we elkaar gebeld en was een afspraak snel gemaakt via uw datingbureau .

We hadden afgeproken bij Petra thuis. Toen we elkaar zagen spronk de vonk gelijk over. We hebben de hele middag en avond met elkaar gepraat en geknuffeld, het was als of we elkaar al jaren kenden. Toen volgde al snel een volgende afspraak.

Het mooie was dat we ontdekten dat we qua karakters heel goed bij elkaar passen en heel erg op elkaar lijken in ons doen en laten. Uw persoonlijkheidstest was erg relevant.

We zijn nu een paar maanden verder en heel veel bij en met elkaar. We gaan zeer binnenkort heerlijk met elkaar op vakantie naar Kreta. Volgend jaar zijn we van plan met elkaar te trouwen. We zijn echt intens gelukkig met elkaar en kunnen niet meer buiten elkaar. Daarom zijn we heel blij dat we elkaar via deze site hebben gevonden. Geweldig!!!
 
Satisfied Users