vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Ware liefde

Blue_eyes88 stuurde mij een bericht dat mij wel aantrok. Zij schreef mij dat mijn profiel haar heel erg aantrok en dat zij daarom de eerste stap had genomen om contact op te nemen.

Gedurende een week of 2 hebben we volop met elkaar gemaild, ge-smst en gechat. We kwamen er al snel achter dat wij ontzettend veel overeenkomsten hadden en dat er ook een wederzijdse klik was. Op 21 juni zijn we voor het eerst op date geweest en zijn toen lekker uit eten geweest en hebben de hele avond op een terras zitten kletsen. Daarna heb ik haar naar huis gebracht en kreeg de date nog een vervolg, want we hadden het zo naar ons zin gehad dat we eenmaal bij haar thuis gekomen nog verder hebben zitten praten tot diep in de nacht/ochtend .

Na deze date hebben we uiteraard nog een paar keer afgesproken en hebben nu sinds ongeveer 2 maanden een relatie . Ondanks het feit dat we elkaar nog niet lang kennen, loopt onze relatie heel erg goed en gaan we in september heerlijk met elkaar op vakantie waar we allebei heel erg naar uitkijken. Het voelt voor ons beiden aan dat we de ware liefde eindelijk gevonden hebben en kunnen haast niet meer zonder elkaar.

Jullie kunnen je niet voorstellen hoe gelukkig wij zijn dat be2 datingbureau ons aan elkaar heeft gekoppeld! Hartelijk bedankt voor jullie hulp en bemiddeling en ik hoop dat jullie op deze manier nog meer mensen gelukkig kunnen maken zoals wij.

augustus 2008
 
Satisfied Users