vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Raar, maar waar

liefdesverhaal
Het is nu al bijna een jaar dat ik een relatie met mijn nieuwe vriend heb. Wij hebben elkaar hier op de be2 datingsite leren kennen. Het lijkt eigenlijk op een wonder. Pas op onze derde date begonnen de vonken er van af te vliegen. Hij is niet het type waar je in een cafe zo maar naar toe stapt, maar toch straalde hij iets uit waardoor je wel geïnteresseerd raakt. Dus pas bij onze derde date sloeg de vlam in de pan. Wij hebben toen tijdens het wandelen genoten van het goede weer. Ook al was het de derde date en hadden we elkaar al eens gekust, hij bleef nog steeds netjes en een heer in gebruikte woorden waar een vrouw van droomt als ze liefdesromans leest. 's Avonds zijn we iets gaan eten en hebben daarna naar een film gekeken. Na afloop en het eigenlijk tijd werd om huiswaarts te keren, zijn we opnieuw met de date gestart en hebben we een wandeling in het maanlicht gemaakt. Er was niet meer veel meer nodig om mij ervan te overtuigen dat wij eigenlijk fantastisch bij elkaar pasten. Dezelfde avond zijn we een koppel geworden.

Na een voorzichtige start, zijn we toch aan een hevige en passionele relatie begonnen. We maken nu zelfs al plannen om samen te gaan wonen en we spreken over trouwen en kinderen. Ik zou hem niet meer kunnen missen en ben be2 dan ook zeer dankbaar dat we elkaar hebben leren kennen. Ik was zoals de meeste mensen die deze verhalen lezen erg sceptisch over online daten. Maar ik kan jullie allemaal garanderen, hier vind je mannen die hetzelfde zoeken/zochten als ik.

Online daten geeft je de kans om iemand beter te leren kennen, waar ik van te voren nooit gedacht zou hebben. Ik ben een super sociale meid en hou van activiteiten met vrienden en familie en hij houdt van thuiszitten en ook van zijn familie. Nu genieten we samen van een avondje thuis, lekker gezellig een filmpje kijken en ook regelmatig op stap gaan met onze familie en kennissen. Ik zou dit nooit meer willen omruilen. Raar, maar waar. Liefde kun je ook vinden door via je computerscherm contacten te zoeken.
 
Satisfied Users