vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Na 4 jaar erg gelukkig door be2

Na weer eens zoeken op de computer, kwam ik de site van be2 tegen. Sprak mij erg aan. Nadat ik, worp0335, op 16 februari van dit jaar van harte welkom was geheten door be2 ontving ik al op 23 februari een mailtje van zwaantje1 uit Lochem. Haar mailtje sprak mij erg aan en een berichtje terug was gauw gemaakt. Bij een ander datingbureau had ik niet zo snel resultaat gezien.

Na enkele mailtjes en het uitwisselen van telefoonnummers werd er begin maart kennis gemaakt en wel bij zwaantje1 (Marietje) thuis. Het klikte wonderwel. Beiden houden wij van wandelen, fietsen en van de natuur. Ook op vakantie gaan leek erg leuk en we zijn dus al 3x op vakantie geweest.

Eerst in mei een wandelvakantie in Drenthe, daarna de hele maand juni 2008 naar Kroatie en Oostenrijk en we zijn zojuist teruggekomen van een strandvakantie in Callantsoog Noord Holland. Het klikt nog steeds geweldig tussen ons en we houden erg van elkaar. Dankzij be2 hebben wij een echte leuke relatie .

Ook onze wederzijdse kinderen vinden het erg fijn dat hun vader en moeder weer een partner hebben gevonden en zij hopen dat dit nog lang mag duren. Aan iedereen die ons samen ziet vertellen we dat onze kennismaking toch maar via de computer heeft plaats gevonden.

september 2008
 
Satisfied Users