vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Mijn levenspartner gevonden

Wij hebben elkaar echt gevonden! Ik ging op mijn msn en onderaan stond be2 dus ik klikte er op en dacht: ik vul mij gegevens in. Ik was als vrouw zoekt man ingeschreven. Nog geen week later kreeg ik een berichtje van frieseman dat hij mij wel wilde leren kennen. Dus ik gelijk gereageerd op dat berichtje. Toen hebben we verder gesproken via hotmail want hij had nog geen msn. Toen heeft hij een monteur laten komen en op een vrijdag avond ja toen kwam hij online!

Wij lekker kletsen op msn en het klikte gelijk al. We hebben heel lang tot diep in de nacht gepraat met de webcam aan en elkaar gebeld. Ik voelde mij net een puber... echt vlinders in mijn buik! En hij kon op zijn beurt ook niet meer eten, net als ik. Na een week hebben we afgesproken bij hem thuis was op 15 augustus hij had die dag daarop vrij genomen want ik zou tot zondag blijven.

Maar het ging zo goed dat ik toch maar ben gebleven en een paar maanden later hebben we mijn huis opgezegd en ben ik lekker bij hem in gaan wonen. Het is nog steeds liefde en we zeggen de hele dag: ik hou van jou! Echt super! Ik ben blij dat be2 mij daar mee geholpen heeft en Henk is ook heel blij mij gevonden te hebben. Ik raad iedereen aan om lid te worden van be2 . Ze vinden een relatie , ik weet het zeker!

gr Marie en Henk
November 2008
 
Satisfied Users