vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Man zoekt man en heeft gevonden!

In januari 08 heb ik mezelf ingeschreven bij be2 als dennisjelle, na een aantal leuke en vriendelijke mails te hebben ontvangen van interessante mensen kwam in juli ‘08 het berichtje van Erko. Wij waren al een tijdje vrijgezellen , en dit berichtje echter sprak mij wel direct aan.

Na een aantal berichtjes over en weer, hebben we onze mailadressen en telefoonnummers uitgewisseld. We hadden regelmatig contact met elkaar hetzij via de MSN of de telefoon. Er werden heel wat sms’jes verstuurd en de rekening werd maar hoger en hoger. Wel kwamen we via deze wijze erachter dat we best wat overeenkomsten hadden! De vonk was echter van mijn kant nog niet helemaal sprankelend.

We waren erg nieuwsgierig naar elkaar geworden, er werden een aantal foto’s uitgewisseld en het eerste afspraakje volgde al snel. Vlak voor de ontmoeting gierde de zenuwen door mijn lijf heetame impn en de vragen stapelden zich op. Tijdens deze 1e lunch samen, kletsten we in het honderd uit en de tijd vloog voorbij. Het voelde van beide kanten erg goed en comfortabel aan. De 2e en uiteraard het 3e afspraakje volgde al snel.

Sinds november ’08, zijn wij dankzij be2 erg gelukkig met elkaar. Elke dag voelt beter en veiliger aan! Dit is echt een leuke relatie .

Januari 2009
 
Satisfied Users