vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Liefde is mooi

Nu bijna een jaar geleden hebben Darkgrirl24 en ik elkaar online ontmoeten. Ik was al een tijd opzoek naar een vriendin en was vaak online, dus toen zij haar profiel online zette was ik 1 van de eerste die reageerde. Het eerste dat ik vroeg was of ze ook een foto had, 'Ja die heb ik, voeg me maar toe' zei ze met haar msn erbij. Dus meteen gedaan en vanaf dat moment zaten we elke avond te chatten. Na 3 weken, ze was net jarig geweest, ben ik naar haar toegegaan.

Het klikt erg goed ondanks dat we geen van de plannen hebben uitgevoerd die avond, in plaats van een filmpje pakken en uit eten werd het praten tot 3 uur in de morgen. Na nog 3 van die dates waarbij ik steeds naar huis ging, bleef ik slapen, op de bank weliswaar. Na 6 weken op was een relatie een feit. Doordeweeks bleef ik bij haar slapen, was een stuk dichter bij mijn werk, en in de weekenden waren we in mijn huis.

Helaas werd ze kort hierop werkeloos, waarop ze helemaal bij mij introk. Gedeeltelijk omdat het financieel beter was maar vooral omdat we continu bij elkaar wilde zijn!! We zijn nu dus bijna een jaar samen en hebben zelfs een hond en kat. Een leven zonder elkaar kunnen we ons niet meer voorstellen. Bedankt be2!
 
Satisfied Users