vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Ik wilde contact met hem hebben

Ik was al een tijdje bezig met be2. En opeens was daar een leuke reactie van een jongen die op mij gereageerd had. Mijn profiel sprak hem aan. Ik moet zeggen dat ik voor mijn profiel ook wel de tijd had genomen om deze zo volledig mogelijk in te vullen. Die ander krijgt dan een beter beeld van mij waardoor de "klikkans" groter wordt. 
Natuurlijk wilde ik ook even kijken wie hij was. Ik wist het zeker: ik wilde contact met hem hebben.

Dit gebeurde. Eerst via de mail van be2, daarna op msn en uiteindelijk gebeld. Wat voelde dit toch goed. Maar toch weet je pas of er een klik is als je elkaar hebt gezien. Dus de eerste afspraak werd gemaakt. Die eerste keer dat we elkaar zagen, was er een klik. We hebben een erg gezellige avond gehad. Bij deze ene afspraak bleef het niet. Er volgden meer afspraken en met Gijs werd het steeds leuker en gezelliger. Zelfs zo leuk dat we nu een relatie hebben en genieten van elkaars gezelschap! Het is zo leuk om iemand te leren kennen via deze weg. Als ik geen lid was geworden van be2, had ik Gijs nooit leren kennen. En dat vind ik een lidmaatschap toch wel waard.

We konden en kunnen nog steeds lang en veel praten. En ook erg veel lachen. Dus be2 is zeker het proberen waard. Niet geschoten is altijd mis!!!!!

Met vriendelijke groet,

Miranda

 
Satisfied Users