vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Ik miste een partner in mijn leven

Ik was al weer een tijdje vrijgezel en miste iemand in mijn leven om alles mee te delen. Inmiddels had ik al heel wat internet sites bezocht om een beetje rond te kijken. Op een gegeven moment kwam ik bij be2 terecht en heb toen de liefdestest gedaan en uiteindelijk mezelf toch maar ingeschreven.

In eerste instantie een paar contacten gelegd maar dit was toch niet wat ik zocht. <br
Op een gegeven moment kwam ik een nieuwe man tegen die ook nog in de buurt woonde. Hij stond op de site als Petrus1970, zijn foto vond ik meteen leuk. Ik heb toen een mailtje gestuurd, er volgde een hele leuke reactie we zijn toen voor ongeveer een weekje aan het mailen geweest. Hierna volgde een aantal leuke telefoon gesprekken,die heel lang waren.

Op een dag vertelde ik dat ik vlak in de buurt van hem ging kijken voor een hond. Ik kreeg toen vlak daarna een smsje terug dat ik van harte welkom was, en heb toen de stoute schoenen aan getrokken door in te gaan op zijn uitnodiging.

Een maal bij hem aangekomen in de straat bleek dat hij in de tuin bezig was en dat hij me gelijk herkende toen ik in de auto langs reed. Natuurlijk was dat voor mij hetzelfde. Het klikte meteen en sinds die tijd ging het in een stroomversnelling en zijn we niet meer bij elkaar weg te slaan! Ik vind het heel fijn zeker omdat hij het ook heel goed met mijn dochter kan vinden, die natuurlijk ook een klik met mijn partner moet hebben. Maar dat gaat ook heel leuk en spontaan. Wij hebben een leuke relatie .

Ik hoop dat via deze site er meer mensen ook een leuke goede geschikte partner kunnen vinden, net zoals dat mij is overkomen.
We zijn heel gelukkig met zijn drietjes en hopen dat lang te blijven...

Met vriendelijke groetjes Petrus1970 & Conny(Celina0-9)
 
Satisfied Users