vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Help & Veelgestelde Vragen

De meest gestelde vragen

Wat is bij be2 gratis en waarvoor moet ik betalen?
Het uitvoeren van de persoonlijkheidstest van be2 is gratis en geheel vrijblijvend. Enkele minuten nadat u de test heeft opgestuurd, ontvangt u, eveneens kosteloos, de uitslag en een lijst met partners die bij u passen.
U kunt onze service net zolang uitproberen als u wilt. Als u overtuigd bent van onze service en uw aanbevolen partners beter wilt leren kennen, kunt u een Premiumlidmaatschap afsluiten: u kunt dan zoveel persoonlijke berichten lezen en schrijven als u wilt en foto's van uw aanbevolen partners duidelijk zien. Dankzij het interne mailsysteem communiceert u veilig en anoniem met uw aanbevolen partners.
Uw Premiumlidmaatschap wordt automatisch verlengd. U kunt de automatische verlenging echter te allen tijde stopzetten. Voor zover niet anders vermeld, geldt een opzegtermijn van 14 dagen.
Leden die een Premiumlidmaatschap hebben afgesloten, kunnen aanspraak maken op onze succesgarantie: wij garanderen dat u tijdens de looptijd van uw Premiumlidmaatschap persoonlijke contacten legt met ten minste 10 aanbevolen partners. Mocht u niet 10 verschillende personen hebben leren kennen, dan verlengen wij uw Premiumlidmaatschap gratis.

[Naar het begin]


Kan ik mijn informatie later nog veranderen?
Uw eigen profiel (informatie zoals hobby's, interesses, etc.) en uw zoekcriteria (bijv. "regio") kunt u desgewenst zelf veranderen. Het is echter niet mogelijk om de antwoorden of de uitslag van de persoonlijkheidstest te veranderen. Onze test levert het beste resultaat op als u spontaan en eerlijk antwoord geeft. Door het naderhand wijzigen van testresultaten zou een vertekend beeld van uw persoonlijkheid kunnen ontstaan. Bovendien moeten uw aanbevolen partners erop aankunnen dat uw beschrijving gebaseerd is op eerlijke antwoorden. Mocht u hieromtrent vragen hebben, neemt u dan even contact op met onze klantenservice.

[Naar het begin]


Hoe kan ik mijn zoekcriteria veranderen?
U kunt uw zoekcriteria te allen tijde wijzigen. Ga daartoe als volgt te werk: 1. Log in met uw gebruikersgegevens 2. Ga naar "Mijn zoekopdracht" 3. Verander uw zoekcriteria. 4. Bewaar de gewijzigde gegevens met de knop "Opslaan" die zich onderaan de pagina bevindt.

[Naar het begin]


Hoe kan ik contact opnemen met andere leden van be2?
Als u op de gebruikersnaam van uw aanbevolen partner klikt, kunt u zijn/haar profiel bekijken. U kunt dan tevens een bericht sturen. Mocht u een e-mail krijgen met het verzoek om een SMS te sturen: nooit doen, stuur alleen berichten via onze site. Meld dit in dit geval aan onze klantenservice, want dan heeft de ander kwade bedoelingen. Maak in geen geval ooit geld over naar een lid.
Leden zonder Premiumlidmaatschap kunnen één persoonlijk bericht sturen naar elke aanbevolen partner.
Premiumleden kunnen een onbeperkt aantal berichten sturen en alle berichten lezen.

[Naar het begin]


Hoe werkt de succesgarantie?
Onze succesgarantie garandeert u dat u net zolang van uw betaalde Premiumlidmaatschap gebruik kunt blijven maken totdat contacten met 10 van onze partneraanbevelingen tot stand zijn gekomen.
Als u gedurende uw Premiumlidmaatschap met minder dan 10 be2-leden berichten heeft uitgewisseld, verlengen wij uw lidmaatschap gratis totdat er 10 contacten tot stand zijn gekomen.

[Naar het begin]

Satisfied Users