vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Geen liefde op het eerste gezicht, maar liefde op de eerste mail!!!

Hallo,

Ik, smiley50 oftewel Anneke, heb mijn liefde gevonden bij be2 . Ik had me net ingeschreven en 2 dagen later kreeg ik al een bericht van be2 dat kath1, oftewel Harry, wel bij mij zou passen. Ik wilde eigenlijk wel reageren, maar ik was nog geen betalend lid. Ik zat eerst nog te twijfelen, maar sloot uiteindelijk een Premiumlidmaatschap af. Daar heb ik helemaal geen spijt van, want ik kwam dus kath1 (Harry) tegen bij be2.

We wisselden al snel onze e-mailadressen uit en zo zijn we eerst een paar dagen aan het mailen geweest. Dat was allemaal al zo spontaan, het werden al snel hele lieve mailtjes naar elkaar toe. Toen zei Harry: "Het is geen liefde op het eerste gezicht, maar liefde op de eerste mail" . Ik vond dat zo mooi van hem want het klopte echt wel. Er was een klik tussen ons ontstaan, wat erg prettig was.

We hadden allebei al heel snel vlinders in de buik, zoals ze weleens zeggen. Na een paar dagen mailen zei ik: "Als we er aan toe zijn om de telefoonnummers eventueel uit te wisselen dan horen we dat wel van elkaar". Nou, dezelfde avond hadden we onze nummers al doorgegeven via de mail. Toen kwam de vraag wie was de eerste die zou bellen? Harry dus! Best wel eng, maar ook weer erg leuk. Hij heeft een mooie, rustige stem waar ik het gelijk warm van kreeg. We hebben die avond bijna 3 uur aan de telefoon gehangen, we hadden allebei gespreksstof genoeg. Vandaag de dag is dat nog steeds zo.

Wij wonen 77 km bij elkaar vandaan, maar daar maken wij geen probleem van. Hij is al een paar keer bij mij geweest en ik bij hem. Wij zijn super verliefd op elkaar! Echt in 1 woord GEWELDIG gewoon, het kan dus echt via het internet.

We doen leuke dingen met elkaar o.a: op zijn motor weg, lekkere terrasjes pakken met elkaar, strandwandelingen maken, etc. Wij kunnen zeggen wij hebben het erg fijn met elkaar en hopen dat ook heel lang te mogen volhouden. Wij kennen elkaar vanaf 1 september 2007.

Dus mensen het kan echt hoor!!!!!!

Groetjes van Harry (kath1) en Anneke (smiley50)
 
Satisfied Users