vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Een wonderlijk onverwacht liefdesverhaal

Ireli verloor haar lieve man in mei 2007. "Mijn kinderen moesten zonder papa leven en wij proberen al lange jaren die sterke gezinsband te verstevigen omdat wij weten dat er ergens die fonkelende ster boven onze hoofden straalt en waakt.

Na vier jaar besefte ik dat mijn kinderen ooit eens zelf een gelukkig gezinnetje zouden opbouwen en ik dacht dat het voor mij een moeilijke overgang zou zijn indien ik dit helemaal alleen zou moeten doormaken, nooit met iemand kon delen, alle blijde en boeiende gebeurtenissen eenzaam en zonder partner zou zien voorbijgaan! Met veel aarzeling schreef ik mij eindelijk bij be2 in, kreeg aangepaste partneraanbiedingen maar ging er, al chattend, maar driemaal op in, zonder meer!

Tot ik bij één persoon, heel nieuwsgierig, bleef stilstaan, niet helemaal vanwege zijn persoonlijkheidsbeschrijving of foto maar zo plots wegens zijn levensverhaal, zijn oprechtheid, zijn stijl en dan ook hetgeen hij meegemaakt had toen hij zijn dierbare vrouw verloren had. Dit allemaal riep bij mij een beetje medelijden en steun op.

Wij waren beiden lotgenoten en hadden een gelukkig huwelijk met twee kinderen. Wij bleven uren en weken naar elkaar schrijven, dan smssen en uiteindelijk hadden we een eerste ontmoeting, bij hem thuis op 100 km ver van hier! Het klikte erg goed en nu, 7 maanden verder, houden we zielsveel van elkaar! De afstanden maken het ook nog boeiend; een weekendje hier, dan een weekend bij hem... zalig! En nu plannen voor de toekomst, zo moet het..."
 
Satisfied Users