vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Een vroege vogel of nachtmens?

Op een dag in april kreeg ik (de man) een mail in mijn mailbox van be2 met de vraag of ik een vroege vogel dan wel een nachtmens ben. Het antwoord op de vraag doet niet ter zake. Het bleek een begin van een mailwisseling die ruim een maand stand hield. Het was echt man zoekt vrouw en vrouw zoekt man.

Met vallen en opstaan groeiden we langzaam naar elkaar toe. Soms zaten er wel 5 dagen tussen de opvolgende mails en leek er niets uit te komen. Ware stiltes voor hevige stormen? Het bleek een kunst om elkaar met woorden te verleiden. Heel bijzonder. De mails ontwikkelden zich zodanig naar een apotheose dat we elkaar op een gegeven moment wel moesten zien.

Het geschreven woord bood geen bevrediging meer: wie was de man of vrouw achter al die mooie woorden? Na één lang telefoongesprek en twee dagen na de laatste mail vond de ontmoeting plaats. Als korhoenders dartelden we sprakeloos en nieuwsgierig om elkaar heen. Alleen naar elkaar kijken en genieten. Zonder woorden. Geschuifel van voetstapjes en gezucht van ongeloof als een soundtrack van de paringsdans. Eindelijk zagen we elkaar in levende lijve: “Is dit nu die man/vrouw van al die prachtige verhalen”? Jawel. Een avond van onbesproken verlangen en verdere kennismaking volgde. Door de mails leek het alsof we elkaar al lang kenden maar toch ook weer niet.

Het is wel een heel speciale manier om op een dergelijke wijze je partner te ontmoeten. En niet onbelangrijk: we hebben elkaar tot op de dag van vandaag lief. Een blik in de ogen is genoeg om elkaar te begrijpen. Een glimlach is vrijwel altijd het resultaat. be2 verstrekt de puzzelstukjes en wij leggen ze op de juiste plaats. Zo zie ik het een beetje. De puzzel is nog lang niet af en als het goed komt het ook niet af, dat houd het spannend tot de laatste ademzucht. Ondertussen kloppen onze harten zoals ze nog nooit voor iemand hebben geklopt.

Onze liefde is intens en mooi, en wij hebben nu een echte relatie.
 
Satisfied Users