vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Door be2 weer gelukkig!

Ik had mij, mira68, net aangemeld op datingbureau be2 toen er in mijn mailbox een zekere pjotter5 verscheen. Deze pjotter maakte zo'n indruk op mij dat ik vrijwel direct met hem in contact getreden ben.
 
Na wat mailtjes en sms-jes, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hem gebeld. De aanleiding was; ik vroeg om wat meer foto's van hem, maar hij had er geen meer. Toen stelde ik voor om die te maken. Hij vertelde dat ie dat wel wilde alleen tijdens een etentje. Dus toen heb ik hem gebeld. Pratende weg kwamen we erachter dat we veel overeenkomsten hebben, we houden veel van de natuur en vinden het leuk om lange wandelingen te maken. We spraken toen af dat we de zondag erop met z'n twee naar een restaurantje zouden gaan in de bossen. Maar ja het was toen dinsdag en we waren wel heel benieuwd naar elkaar dat we eigenlijk onze nieuwsgierigheid niet konden bedwingen en dat op donderdag, door de Brabantse gastvrijheid, hij bij mij thuis kwam.

Toen we elkaar in het echt zagen, sloeg de vonk over . We spraken alsof we elkaar al jaren kende. Ons afspraakje voor die zondag hebben we maar omgezet in iets leuks gaan doen samen met mijn twee kinderen, lekker naar het bos. Hij is toen zaterdagavond gekomen, heeft bij mij gelogeerd en zodoende was hij zondag al vroeg hier.

De ontmoeting met de kinderen verliep boven verwachting goed. Zij accepteerde hem als zijnde het vriendje van mama en hij accepteerde hen alszijnde zijn kinderen. Dit vond ik, als gescheiden moeder, zo mooi. Naar aanleiding hiervan hebben we besloten ervoor te gaan om samen een gezinnetje te vormen.

Dit alles heeft 4 weken geleden plaatsgevonden en we zijn iedere dag nog verliefder en stapelgekker op elkaar . Onze relatie is mooi. Van mijn kant, zijn kant, als ook van de kant van de kinderen.

juli 2008
 
Satisfied Users