vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

be2 succesverhalen

Leden over be2

Wij ontvangen vrijwel dagelijks mails van leden die ons bedanken voor onze service en hun partner via be2 hebben leren kennen. Hieronder enkele recente succesverhalen:
 

Raar, maar waar

Raar, maar waarOnline daten geeft je de kans om iemand beter te leren kennen, waar ik van te voren nooit gedacht zou hebben. Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

Liefde kent geen afstand

Liefde kent geen afstandDe afstand tussen Zeeland and Noord-Holland vormde geen obstakel voor twee mensen die graag bij elkaar wilden zijn. Nu zijn ze gelukkig getrouwd en wonen samen dankzij be2! Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

Nieuwsgierigheid en niet al te hoge verwachtingen brengen ons bij elkaar

Liefde kent geen afstandAntje registreerde bij be2 uit pure nieuwsgierigheid, totdat ze een bericht kreeg van een man (Gerald) wiens foto helder, duidelijk en zeker niet onaangenaam op haar overkwam. Lees het hele liefdesverhaal!
 

Een wonderlijk onverwacht liefdesverhaal

Ze hadden beiden hun partners verloren en bleven met twee kinderen achter. Twee lotgenoten die nu een nieuwe liefdesverhaal beginnen dankzij be2... Lees het hele liefdesverhaal!
 

Liefdesverhaal van Marina en Peter

Liefdesverhaal van Marina en PeterPeter was nog niet lang lid van be2 en kreeg verschillende meldingen om contacten te leggen. Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

Ik heb mijn zielsverwant gevonden!

Ik heb mijn zielsverwant gevonden!Freeman4 had het moeilijk na het overlijden van zijn partner tot hij uiteindelijk besloot om zich in te schrijven op be2 datingsite. Lees het liefdesverhaal van freeman4 en teckeliefhebber... Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

Een nieuwe relatie voor de rest van mijn leven!

Een nieuwe relatie voor de rest van mijn leven!Van Weesp naar Amsterdam - Zo is het liefdesverhaal van Robertino63 verlopen, die via be2 zijn ware liefde heeft gevonden. Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

"Gewoon bijzonder, Bijzonder gewoon"

"Gewoon bijzonder, Bijzonder gewoon"Na een maand online daten hebben Yolanda en Geert elkaar in het echt ontmoet. Het was meteen raak! Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

Liefde is mooi

Liefde is mooiZij hebben elkaar op be2 leren kennen en hebben al bijna een jaar relatie. Lees het hele liefdesverhaal!
 

Fantastische relatie!

Fantastische relatie!Zij zonden elkaar steeds meer berichten. Uiteindelijk hebben Richard223 en Louise68 zich ontmoet. Sindsdien is het echte, ware liefde! Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

Gelukkig


GelukkigHij geloofde niet dat hij zomaar iemand kon vinden. Zij zijn snel in contact geraakt, en nu zijn ze een gelukkige koppel! Lees het hele liefdesverhaal!
 

Ware liefde gevonden, op zoek naar een maatje

  Ware liefde gevonden, op zoek naar een maatjeOp een eenzaam moment hebben wij ons beiden ingeschreven bij be2, met de verwachting een soort maatje te vinden. Dat ging even anders...

Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

be2 bedankt voor deze geweldige relatie

  be2 bedankt voor deze geweldige relatieOp 14 mei schreven wij ons beiden in, eigenlijk omdat we allebei nieuwsgierig waren, en diezelfde dag hadden we een hele goeie match volgens be2...

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Ware liefde

Ware liefdeBlue_eyes88 stuurde mij een bericht dat mij wel aantrok. Zij schreef mij dat mijn profiel haar heel erg aantrok en dat zij daarom de eerste stap had genomen om contact op te nemen ...

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Een vroege vogel of nachtmens?

  Een vroege vogel of nachtmens?Op een dag in april kreeg ik (de man) een mail in mijn mailbox van be2 met de vraag of ik een vroege vogel dan wel een nachtmens ben. Het bleek een begin van een mailwisseling die ruim een maand stand hield. Tot de dag aanbrak dat we elkaar gingen ontmoeten.

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Ik miste een partner in mijn leven

Ik miste een partner in mijn levenIk was al weer een tijdje alleen en miste iemand in mijn leven om alles mee te delen. Inmiddels had ik al heel wat internet sites bezocht om een beetje rond te kijken. Op een gegeven moment kwam ik bij be2 terecht en heb toen de liefdestest gedaan en uit eindelijk mezelf toch maar ingeschreven.

Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

Man zoekt man en heeft gevonden!

Man zoekt man en heeft gevonden!In januari 08 heb ik mezelf ingeschreven bij be2 als dennisjelle, na een aantal leuke en vriendelijke mails te hebben ontvangen van interessante mensen kwam in juli ‘08 het berichtje van Erko. Dit berichtje echter sprak mij wel direct aan.

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Wij hebben onze bestemming bereikt

Wij hebben onze bestemming bereiktAarzelend een profiel gemaakt bij Be2, nog meer schroom om te reageren op mails of toegezonden profielen. Toch bleef ik wel nieuwsgierig en daardoor bleef ik de site en toegezonden profielen bekijken. Op 18 februari kwam er een berichtje dat anders dan anders was en ik reageerde.

Lees het hele liefdesverhaal!
 

50 plus en toch nog verliefd geworden

Mijn levenspartner gevondenHet begon in maart 2008.

Hilde was helemaal klaar voor een nieuwe liefde , eentje van lange duur. Pol kwam uit een turbulente periode en zocht naar een stabiele partner .

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Mijn levenspartner gevonden

Mijn levenspartner gevondenWij hebben elkaar echt gevonden! Ik ging op mijn msn en onderaan stond be2 dus ik klikte er op en dacht ...

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Door be2 weer gelukkig!

Door be2 weer gelukkig!Ik had mij, mira68, net aangemeld op be2 toen er in mijn mailbox een zekere pjotter5 verscheen. Deze Pjotter maakte zo'n indruk op mij dat ik vrijwel direct met hem in contact getreden ben. Na wat mailtjes en sms-jes, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hem gebeld...

Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

Na 4 jaar erg gelukkig door be2

Na weer eens zoeken op de computer, kwam ik de site van be2 tegen. Sprak mij erg aan. Nadat ik, worp0335, op 16 februari van dit jaar van harte welkom was geheten door be2 ontving ik al op ...

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Alles is mogelijk

Na 4 jaar erg gelukkig door be2Ik, inge1971, sta sinds januari 2008 ingeschreven bij be2 en had 3 maanden later ...

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Liefdesweekend met Valentijnsdag

Liefdesweekend met ValentijnsdagAnnemarie heeft haar liefde voor het leven gevonden bij be2. Inmiddels zijn ze samen al veel weekendjes weg geweest en zijn ze met Valentijnsdag alweer 6 maanden samen.

Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

Volmaakt gelukkig

Volmaakt gelukkigNa ongeveer 3 weken lid van be2 te zijn kreeg ik een zeer positieve reactie van een dame uit Putten...

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Smoorverliefd

SmoorverliefdReeds na korte tijd dat wij ons opgegeven hebben bij be2 zochten wij contact met elkaar en het mailen verliep vanaf het begin heel goed en voelde gelijk vertrouwd aan. Na enkele mailtjes spraken we af elkaar te bellen om een afspraak te maken. We spraken af in Hoogeveen...

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Geen liefde op het eerste gezicht, maar liefde op de eerste mail!!!

Geen liefde op het eerste gezicht, maar liefde op de eerste mail!!!Ik had me net ingeschreven en 2 dagen later kreeg ik al een bericht van be2 dat kath1, oftewel Harry, bij mij paste. We wisselden al snel onze e-mailadressen uit en zo zijn we eerst een paar dagen aan het mailen geweest. Dat was allemaal al zo spontaan, het werden al snel hele lieve mailtjes naar elkaar toe ...

Lees het hele liefdesverhaal!
 
 

Ik wilde contact met hem hebben

Ik wilde contact met hem hebbenIk was al een tijdje bezig met be2. En opeens was daar een leuke reactie van een jongen die op mij gereageerd had. Mijn profiel sprak hem aan. Ik moet zeggen dat ik voor mijn profiel ook wel de tijd had genomen om deze zo volledig mogelijk in te vullen. Die ander krijgt dan een beter beeld van mij waardoor de "klikkans" groter wordt.

Natuurlijk wilde ik ook even kijken wie hij was. Ik wist het zeker: ik wilde contact met hem hebben.

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Liefde gevonden

Ik wilde contact met hem hebbenJa ja ik ben iemand tegen gekomen die mij heel gelukkig maakt. Ik zal mijn verhaal met jullie delen...

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Ik vulde een gratis persoonlijkheidstest in

Ik wilde contact met hem hebbenDe dag na mijn inschrijving stroomden reacties toe ... ik was even in paniek ... was ik wel echt op zoek ??? Ik dropte ze vlug in mijn prullenmand maar ging later die dag toch even nieuwsgierig terug kijken.....

Lees het hele liefdesverhaal!
 

Nachtelijke picknick

We waren aan de chat toen we al snel doorhadden dat we voor elkaar geschapen waren we maakten de zelfde nacht nog een date om 4 uur in de ochtend gingen we naar het ...

Lees het hele liefdesverhaal!
 
Satisfied Users