vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Alles is mogelijk

Ik, inge1971, sta sinds januari 2008 ingeschreven bij datingbureau be2 en had 3 maanden later, PantherVI in mijn lijst zien staan, ik heb wel naar zijn profiel gekeken, maar er verder niets mee gedaan, totdat een 5 weken later pantherVI contact met mij zocht. Dit was het begin van onze relatie .

Na wat mailtjes en MSN contact over en weer, heb ik de hekele vraag gesteld, aangezien we beide het niet durfden, of hij mij wilde ontmoeten, hoe eerder hoe beter, en het antwoord was positief. We hebben meteen voor de volgende dag afgesproken in Enkhuizen. Om 10.00 uur waren we beide aanwezig en om 16.30 uur namen we afscheid, na een lange wandeling, wat drinken en eten en vele gesprekken zijn we erachter gekomen dat we vele overeenkomsten en interesses hebben. Diezelfde avond zaten we alweer op MSN met elkaar te chatten.

We hadden afgesproken dat we elkaar 2 weken later weer zouden ontmoeten, maar zolang konden we niet wachten en het weekend daarop kwam hij bij mij thuis. De ontmoeting met de kinderen ging goed en dat vond ik een vereiste, de kinderen accepteren hem als mama's vriend en hij accepteert hen alszijnde zijn kinderen. We brengen veel tijd samen door, hij is hier vaak door de week en ieder weekend, hij rijdt gemiddeld 2 uur per dag heen en weer om bij mij en de kinderen te kunnen zijn. Dit alles heeft plaats gevonden in de afgelopen 6 weken en we zijn iedere dag nog verliefder en gelukkiger met elkaar. Van mijn kant, zijn kant als ook van de kant van de kinderen.

15 juli 2008
 
Satisfied Users