vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

50 plus en toch nog verliefd geworden

Het begon in maart 2008. Hilde was helemaal klaar voor een nieuwe liefde , eentje van lange duur. Pol kwam uit een turbulente periode en zocht naar een stabiele partner . Beide wilden geen vrijgezellen meer zijn.

Eerst wat over en weer met korte berichtjes via be2. Al snel voelden we allebei, zonder het van elkaar te weten, dat er wel iets in zat, en hebben ons toen geabonneerd. Zo konden we foto’s uitwisselen en uitgebreider kennis maken.

Het is snel gegaan. We hadden veel te vertellen en veel in te halen. We vertrouwden elkaar en besloten veel tijd samen door te brengen. En dan: ineens allebei super verliefd ; ja dat kan dus ook boven de 50 jaar en zelfs veel intenser. Verliefd naar de film, verliefd steeds en overal. Een echte relatie was begonnen.

Vrienden hadden het snel door: Hilde en Pol zagen er stralend uit!

Deze zomer op vakantie, een weekje samen 24 op 24 uur en zien of het lukt. Zon, zee, strand. Ons geluk kon niet op, onze ogen verlieten ons niet en we knuffelden ons suf. Niets kon ons deren: autopech, verloren geld, …, we overleefden het. Thuis gekomen alle situaties uitgeprobeerd: concerten, wandelingen, musea, zeilen, weekendjes weg, bij elkaar in huis komen, …: we groeiden naar elkaar!

Nu ons eerste half jaar gevierd en teruggeblikt. Alles schijnt te lukken, ondanks dat Pol een aanrijding met Hilde haar auto heeft gemaakt en Hilde ziek is geweest. Het is nu zeker: ons tweede leven is begonnen . We plannen al op langer termijn.

We verschillen; de één is levendig en de ander bedachtzaam ; de één houdt van zaken , de ander van kunst ; de één van sporten , de ander van kaarten . Maar we kleven aan elkaar, want we hebben ontdekt hoe fijn het is dingen voor elkaar te doen. In één ding verschillen we niet: we sturen elkaar elke dag leuke berichtjes , om het origineelst.

Een adviesje aan iedereen die het via be2 wil proberen: beschrijf jezelf volledig, juist en eerlijk; je nieuwe partner komt vroeg of laat uit de hemel vallen!

November, 2008
 
Satisfied Users