vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Ware liefde

Ware liefde gevonden of nog steeds op zoek?

- Ware liefde kun je vinden bij be2

- Doe de gratis persoonlijkheidstest en vind de persoon die bij je past

- Door de gratis liefdestest heb je kans om de ware liefde te vinden!

Is dit nou ware liefde?

Je hebt een relatie , maar af en toe knaagt het toch aan je. Bijvoorbeeld als je weer eens zijn vuile sokken en onderbroeken van de vloer moet rapen om ze in de wasmand te gooien. Of als zij weer eens denkt dat ze alles beter weet en alleen haar manier de juiste is. Of als jij alweer degene bent die de WC-rol op moet hangen, het dopje op de tube tandpasta moet draaien of de vuilnis buiten zetten. Dan vraag je jezelf wel eens af: “Is dit nu die ware liefde?”

Ware liefde - Wil je jouw relatie testen?

Iedereen die in een relatie zit kent deze momenten. Het 'is dit alles'-gevoel. Je kunt de relatie rustig laten voort kabbelen met het risico dat je op den duur mijlenver uit elkaar groeit. Je kunt ook proberen er met je partner over te praten om uit te zoeken of hij/zij er net zo over denkt. Ware liefde? Een andere optie is je relatie testen. Over het algemeen is dit niet aan te raden. Je partner kan zich hierdoor bedrogen voelen of het gevoel krijgen dat je hem/haar niet vertrouwd. En die basis van vertrouwen moet je eigenlijk niet aan het wankelen brengen want hier is immers iedere relatie op gebouwd. Dat zou hetzelfde zijn als de pijlers onder een brug wegzagen. Dan is het een kwestie van tijd voordat deze instort.

Geen zin in een gebroken hart? - Ware liefde gevonden

“Dat is allemaal leuk en aardig”, zul je denken, “maar ik heb ook geen zin in weer een gebroken hart”. Daar hoeft het natuurlijk ook helemaal niet op uit te draaien. Wie weet doet het je juist goed om eens een eerlijk en oprecht gesprek met je partner te hebben en knapt de relatie er alleen maar van op. Bovendien, als je de relatie test en het pakt verkeerd uit, dan heb je ook een gebroken hart. En daar sta je dan, met lege handen, terwijl hij/zij achteraf gezien toch je ware liefde bleek te zijn.

Ware liefde -Via relatiebemiddeling je relatie nieuw leven inblazen

Daarom is het veel verstandiger om via relatiebemiddeling je relatie nieuw leven in te blazen. Het is vaak heel moeilijk om je partner te vertellen waar het mis gaat, waar je behoefte aan hebt en hoe je je echt voelt. Ware liefde! Veel makkelijker is het om aan een neutraal persoon te vertellen waar het aan schort in de relatie.

Vind de ware liefde bij be2

Als je tot nu toe de ware liefde nog niet hebt gevonden, dan kan be2 je daarmee helpen. Door de persoonlijkheidstest heb je grote kans dat je iemand vindt die bij je past. Je ontvangt waardevolle informatie over jezelf en je ontvangt alles over de karaktereigenschappen van je ideale partner. Met de persoonlijkheidstest worden zeven verschillende paren van eigenschappen met elkaar vergeleken, bijvoorbeeld rationaliteit vs. emotionaliteit en introvert vs. extravert. Het resultaat geeft je ook een uitleg over welke uitwerking je karaktereigenschappen in het alledaagse leven hebben en hoe je deze positief kunt gebruiken. Zo kom je echt meer te weten over jezelf, wat je bij een ander zoekt, en waarom je nou het best bij hem/haar past. Door de resultaten heb je meer kans om de ware liefde te vinden. Schrijf je nu in en vind je ware liefde bij be2!

Satisfied Users