vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Vrijgezellen

Vrijgezellen zouden niet anders willen

- Van vrijgezellenleven naar een relatie met je droompartner via be2

- Het vrijgezel zijn is voorbij! Vind je ware liefde door onze gratis liefdestest

- Schrijf je nu gratis in bij be2 en vind de leukste vrijgezellen!

Kiezen voor het vrijgezellen-leven

Het vrijgezellenleven heeft veel voordelen volgens de meeste vrijgezellen . Hoe vaak antwoorden zij immers niet op de vraag hoe het staat in de liefde: Ik ben “vrij-gezellig”. Zij geven hiermee aan dat alleen zijn een keuze voor hen is.
De redenen om hiervoor te kiezen zijn uiteenlopend. Sommige vrijgezellen vinden dat ze het te druk hebben om naast hun zware baan en actieve sociale leven een relatie te onderhouden. Anderen zijn bang dat ze nooit meer een avondje kunnen gaan stappen wanneer ze het vrijgezellen-bestaan inruilen voor een nieuwe liefde. Weer andere vrijgezellen willen precies doen wat zij zelf willen zonder verantwoording aan een partner af te hoeven leggen.

Veel vrijgezellen zijn vrijgezel uit angst

De vrijgezellen uit de vorige paragraaf zijn bang iets te verliezen. Ze vrezen dat door een relatie aan te gaan ze niet genoeg tijd meer zullen hebben om bijvoorbeeld hun carrièrewensen te kunnen vervullen. Of dat een kersverse geliefde de ketens al klaar heeft liggen bij de bank en dat een stapavondje met vrienden er dan écht niet meer inzit. Ze zijn bang dat de nieuwe partner hun leven gaat overnemen en bepaalt wat ze wel en niet mogen.

Vrijgezellen hebben echter niets om bang voor te zijn

Zoals bij veel dingen in het leven is ook in de liefde angst een slechte raadgever. Veel vrije-keus-vrijgezellen maken namelijk een cruciale denkfout. Zij denken dat alle negatieve punten opgenoemd in het vorige stuk hand in hand gaan met het hebben van een partner. Dit is echter niet waar, de negatieve punten gaan hand in hand met het hebben van de verkeerde partner.

Op veel dingen in het leven waarvan vrijgezellen denken dat een relatie een negatieve invloed zal hebben, zal een geschikte partner juist een positieve invloed hebben. Een partner kan je bijvoorbeeld advies geven bij belangrijke carrièrekeuzes. Het hebben van een relatie resulteert dan juist in een positieve stimulans voor je carrière. Niet voor niets wordt er in Amerika bij de presidentiële verkiezingen zoveel belang gehecht aan de First Ladies. Bovendien kan een partner ook juist je sociale leven verrijken in plaats van inperken. Een partner kan je meenemen naar nieuwe plekken en aan nieuwe mensen voorstellen. Wellicht vindt hij of zij het ook leuk om samen met jou en jouw vrienden mee uit te gaan.

Het succesvol inruilen van je vrijgezellen-leven voor een leven met liefde staat of valt bij het vinden van een geschikte partner. Iemand die jouw wensen en dromen respecteert en je helpt deze te vervullen in plaats van ze tegen te werken. be2 heeft meer dan 20 miljoen geregistreerde vrijgezellen. De kans is groot dat daar ook iemand tussen zit die bij jou past. Wees niet meer bang, schrijf je nu in bij be2 en vind de juiste partner vandaag nog.

De wetenschap voor het zoeken naar een partner

be2 stelt u alleen vrijgezellen voor die volledig bij uw persoonlijkheid passen. De wetenschappelijke persoonlijkheidstest laat zien wat uw individuele karaktereigenschappen zijn. Hiermee kunnen wij u met andere aangemelde vrijgezellen vergelijken en deze aan uw voorstellen. De kans dat u direct wordt voorgesteld aan de partner van uw leven is daardoor veel groter.

Vertrouw be2

be2 is meer dan alleen maar dating . Het gaat niet alleen maar om speed-dating maar om serieuze vrijgezellen te vinden die opzoek zijn naar de partner van hun dromen. be2 kunt u vertrouwen om de basis te leggen voor een langdurige en gelukkige relatie. Schrijf nu gratis in bij be2!

Satisfied Users