vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Vrijgezel

Vrijgezel | “Want een vrijgezel die gaat pas slapen...”

als 'ie alle sterren heeft gezien. Als 'ie van z'n vrijheid heeft genoten. Als 'ie zegt “t was fijn, bedankt, tot ziens". Jaren geleden bracht Benny Neyman deze ode aan de verstokte vrijgezel. Maar wat gebeurt er daarna? Als ie uitgekeken is op die sterren, genoeg heeft van zijn vrijheid en niet meet “tot ziens” wil zeggen? Als een maatje, echte vriendschap zoeken en dating de dingen zijn waar hij naar verlangt?

- De tijd voor dating is aangebroken - Je wilt echte vriendschap zoeken

- De vrijgezel vindt bij be2 zijn ideale maatje

- Schrijf je in en doe onze gratis liefdestest !

Het leven van een vrijgezel is echt geweldig. Die vrijheid om te doen en laten wat je zelf wilt. Niemand die aan je hoofd zeurt met dingen die je zou moeten doen. Heerlijk. Iedereen droomt wel eens van die goeie ouwe tijd toen alles nog zo makkelijk was. Maar toch kiest (bijna) iedereen er uiteindelijk voor om een relatie aan te gaan. Je krijgt op een gegeven moment toch het gevoel dat je iemand om je heen mist. Die vriendschap, dat maatje, gewoon iemand die er altijd voor je is. De tijd voor dating is aangebroken.

Vrijgezel - Je wilt echte vriendschap zoeken

Leuk hoor, al die one-night-stands. Maar de volgende ochtend staat de vrijgezel er toch weer alleen voor. En ook alle tegenslagen in je leven moet je in je eentje zien te verwerken. Als vrijgezel heb je gewoon niet die ene speciale persoon die even een arm om je heen legt. En daar heeft iedereen behoefte aan. Echte vriendschap zoeken, dat is wat de vrijgezel nu moet gaan doen.

De vrijgezel vindt à la 'boer zoekt vrouw' zijn maatje

Maar ja, hoe pak je dat aan? Plaats je een contactadvertentie om vervolgens à la 'boer zoekt vrouw' je maatje of de ware te vinden? Dat is nog niet zo'n slecht idee. Je weet hoe succesvol 'boer zoekt vrouw' is geweest. Misschien lukt het jou ook wel op deze manier. Maar je kunt ook een iets meer gerichte zoekactie beginnen door je in te schrijven op onze dating site.

Schrijf je in en doe onze gratis liefdestest

Als je je bij ons inschrijft, doe je eerst de ‘liefdestest’. Dit is een wetenschappelijke persoonlijkheidstest , gebaseerd op persoonskenmerken. Aan de hand van jouw antwoorden wordt een analyse gemaakt van jouw persoonlijkheid. Dan wordt gekeken welke karaktereigenschappen een andere vrijgezel moet bezitten om met jou gematched te worden.

Vrijgezel - En kom in contact met die perfecte single

be2 stelt, op basis van de uitkomst van de 'liefdestest', potentiële partners aan je voor. Vervolgens neem je de tijd om het profiel van deze vrijgezel door te nemen en kies je zelf met wie je in contact zou willen komen. Het zaadje is geplant, nu is het tijd om het contact te laten uitgroeien tot wellicht een echte relatie à la 'boer zoekt vrouw'. Nu kunnen jullie romantisch samen naar de sterren kijken en genieten van de vrijheid binnen je relatie.

Satisfied Users