vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Vriendin gezocht

- Vriendin gezocht? Meld je nu aan bij be2!

- Zoek een vriendin die bij je past. Doe de persoonlijkheidstest

- Vriendin gezocht voor een duurzame en serieuze relatie ? Dat kan bij be2

Wanhopige mannen: vriendin gezocht

Dat klinkt redelijk wanhopig, maar sommige mannen kunnen zich soms zo ook voelen. Het kan heel moeilijk zijn om ineens alleen te zijn. Mannen zijn vanuit moeders schoot direct gaan samenwonen en hebben nooit geleerd om te wassen, koken, kortom: een huishouden te voeren. Reken maar dat je dan wanhopig bent op het moment dat je er alleen voor komt te staan. Het enige zinnetje dat dan nog door hun hoofd speelt is:”spoed: vriendin gezocht”.

Geen man zoekt vrouw, maar internet

De kunst is om dit niet te laten merken aan een potentiële nieuwe partner . Vrouwen houden niet van mannen die zich afhankelijk opstellen. Ze willen een vriendin zijn en niet de vervanging van je moeder. Dus plaats alsjeblieft geen contactadvertentie met de tekst “Vriendin gezocht” of “ Man zoekt vrouw ”. Want de kans dat je daarmee succes hebt is vrijwel nihil. Mocht je het gevoel hebben “spoed vriendin gezocht” dan zijn er toch handigere manieren om dat aan te pakken zonder dat de andere sekse dit meteen door heeft. Online dating kan hier soms de uitkomst voor bieden, want je leert iemand veel sneller en beter kennen dan dat je iemand in de kroeg tegen komt. Een vriendin gezocht op het internet is dus eigenlijk helemaal niet zo raar.

Vriendin gezocht op de juiste manier

Om van het daten een succes te maken volgen nu enkele dating tips:

Zorg ervoor dat je fris bent als je op date gaat. Een vrouw vindt niets erger dan een man die zichzelf niet goed verzorgd. Als je jezelf al niet goed kunt verzorgen, hoe kun je haar dan in de toekomst verzorgen. Dus neem een douche voordat je op date gaat, trek schone kleren aan, zorg dat je niet uit je mond ruikt en gebruik een lekkere after-shave.

Begin niet over je vorige vrouw of vriendin. Dit geeft je date het idee dat je daar nog niet overheen bent en zij heeft geen zin om je door een moeilijke periode heen te loodsen om vervolgens aan de kant gezet te worden.

Luister goed naar wat je date te vertellen heeft. Voor vrouwen is goede communicatie de basis van een goede relatie en dus van essentieel belang. Als een vrouw het gevoel krijgt dat je alleen maar over jezelf praat en niet luistert naar wat zij te vertellen heeft, dan knapt ze snel op je af. Laat ook merken dat je naar haar luisterd door er op in te gaan of samen te vatten wat ze zojuist heeft gezegd.

Laat vooral niet merken dat je wanhopig op zoek bent naar een vriendin. Zoals al eerder gezegd: De 'vriendin gezocht'-strategie werkt niet.

Probeer niet te scoren op je eerste date. Vrouwen willen niet het gevoel krijgen dat je maar in één ding geïnteresseerd bent.

De platonische relatie -strategie

Om even door te gaan op die laatste 2 dating tips, laat niet merken dat in je hoofd alleen maar speelt 'vriendin gezocht'. Dus probeer niet meteen op de eerste date te scoren. Wat beter werkt is wanneer je jezelf bereid toont een platonische relatie met iemand aan te gaan. Vrouwen willen graag een warme vriendschap die eventueel kan uitgroeien in ware liefde .

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe vriendin, wacht dan niet langer en schrijf je nu in op de datingsite van be2! Vriendin gezocht vergeet je hier direct, want hier krijg je als resultaat vriendin gevonden.

Satisfied Users