vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Vrienden maken

Een serieuze relatie of gewoon vrienden maken

- Vrienden maken, daten of een serieuze relatie? Zoek het uit bij be2

- Maak vrienden met mensen die bij je passen qua persoonlijkheid

- Doe de gratis persoonlijkheidstest en zoek uit welke mensen bij je passen!

Vrienden maken, uitgaan of een serieuze relatie?

“Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus”, we hebben die term allemaal wel eens gehoord en hiermee wordt bedoeld dat mannen en vrouwen elkaar gewoon niet zo goed begrijpen. Toch kunnen vrouwen en mannen altijd met elkaar vrienden maken zonder problemen. Als ze weten waar ze elkaar moeten aanvullen en begrip voor elkaar kunnen tonen kunnen de beste vriendschappen tussen mannen en vrouwen ontstaan. Uit deze vriendschappen kan ook vaak meer dan een vriendschap ontstaan.

De vraag is alleen: Hoe ontmoet je nieuwe vrienden? Stap in de belevingswereld van andere sekse om te ontdekken hoe je de meeste kans maakt op een serieuze relatie en voor het vrienden zoeken en vrienden maken.

Waar kun je het beste vrienden maken?

Zo moeilijk is het eigenlijk niet. Mannelijke singles houden vooral van voetbal, stappen met vrienden en naar mooie vrouwen kijken. Maar dat is wel erg kort door de bocht. Natuurlijk hebben mannen ook andere interesses. En je wilt dat die aansluiten bij jouw eigen interesses.
Sluit je dus niet op in huis, want dan lukt het natuurlijk nooit. Zorg er voor dat je de dingen blijft doen waar je zelf veel plezier aan beleefd. Als je dan tijdens deze activiteiten een man ontmoet die ook bezig is met vrienden maken, dan weet je in ieder geval dat jullie dezelfde interesses hebben.

Mannelijke vrijgezellen weten ook vaak niet waar ze leuke vrouwelijke singles kunnen ontmoeten, dus vaak schrijven ze zich in bij een datingsite zoals be2. En via de chat en het e-mailcontact zijn al vele warme vriendschappen ontstaan. Het is echt niet zo dat er via een dating site alleen maar serieuze relaties ontstaan, vrienden maken is meestal de eerste stap.

Vrouwelijke vrienden maken

In de ogen van veel mannen zijn vrouwen soms echt net buitenaardse wezens. Aan de ene kant willen vrouwen dat mannen altijd eerlijk zijn, maar als je dan tegen een vrouw zegt dat ze is aangekomen, dan is het ook weer niet goed. Dat klopt. En dat is voor een vrouw ook heel logisch. Daar moet je je als man maar gewoon bij neerleggen. Die verwarrende signalen zorgen voor de mystiek die vaak om vrouwen heen hangt. En dat is ook weer de aantrekkingskracht die vrouwen hebben op mannen. Maar ja, hoe doe je het nou goed als mannelijke single ? Wanneer pakt het flirten goed uit en raak je de juiste snaar?

Dat is inderdaad best lastig en daarom is het juist zo belangrijk voor een man om veel vrouwelijke vrienden te zoeken. Want als je een goede vriend bent en goed kunt luisteren, dan kun je nog heel wat leren van je vrouwelijke vrienden. Zoeken wordt dan een koud kunstje bij be2 en vrienden maken net zo zeer. Je vrouwelijke vrienden helpen je daar dan gewoon bij. Of die vriendschap kan groeien tot meer dan een vriendschap!

Satisfied Users