vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Singles

Singles vinden elkaar bij be2

- Mannelijke singles, waar vind je ze? Vrouwelijke singles, hoe kom je met ze in contact ?

- Singles vinden hun perfecte match via be2

- Schrijf je in en doe onze gratis persoonlijkheidstest !

“Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus” die term is ons allemaal bekend en hiermee wordt bedoeld dat mannen en vrouwen elkaar gewooon niet zo goed begrijpen. En dat is natuurlijk ook gewoon zo. Mannen en vrouwen denken anders en hebben vaak heel verschillende interesses. Dat is geen enkel probleem, behalve wanneer je op zoek bent naar een leuke single om mee te flirten of gewoon voor een platonische relatie . De vraag is dus: Hoe ontmoeten die singles elkaar? Stap in de belevingswereld van andere singles om te ontdekken hoe je de meeste kans maakt om singles te ontmoeten.

Mannelijke singles, waar vind je ze?

Zo moeilijk is het eigenlijk niet. Kort door de bocht is het zo dat mannelijke singles vooral houden van voetbal, stappen met vrienden en naar mooie vrouwen kijken. Totdat ze op het punt komen dat ze wel weer toe zijn aan een nieuwe relatie. Dat is het moment waarop jij, als vrouwelijke single, moet zorgen dat je gevonden wordt. En dan is het handig om ingeschreven te staan bij be2. Want die mannelijke singles weten ook vaak niet waar ze een leuke vrouwelijke single kunnen ontmoeten, dus ook zij schrijven zich bij ons in.

Vrouwelijke singles, hoe kom je met ze in contact?

Singles? In de ogen van veel mannen zijn vrouwen soms echt net buitenaardse wezens. Aan de ene kant willen vrouwen dat mannen altijd eerlijk zijn, maar als je dan tegen een vrouw zegt dat ze is aangekomen, dan is het ook weer niet goed. Dat klopt. En dat is voor een vrouw ook heel logisch. Daar moet je je als man maar gewoon bij neerleggen. Die verwarrende signalen zorgen voor de mystiek die vaak om vrouwen heen hangt. En dat is ook weer de aantrekkingskracht die vrouwen hebben op mannen. Maar ja, hoe doe je het nou goed als mannelijke single? Wanneer pakt het flirten goed uit en raak je de juiste snaar?

Singles - Heeft flirten eigenlijk wel zin?

Iedere single, man of vrouw, vindt het leuk als er met hem/haar wordt geflirt. En dat geldt trouwens niet alleen voor singles. Ook als je in een relatie zit is het leuk om te flirten. Als er met je wordt geflirt dan krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost. Je hebt het gevoel dat je nog aantrekkelijk en belangrijk bent. En dat is gewoon een lekker gevoel. Dus blijf dit vooral doen. Altijd en overal!

Wil je alleen een platonische relatie?

Juist dan moet je blijven flirten. Hoe leuk is het niet om de spanning tussen twee mensen constant op te laten lopen? Ook al weet je dat er verder niets mee gebeurt. Omdat één van de twee al in een relatie zit, of omdat je die persoon wel heel spannend vindt, maar niet om een relatie mee te beginnen.

Singles - Schrijf je nu in en doe onze persoonlijkheidstest!

be2 biedt jou als single een gratis wetenschappelijke persoonlijkheidstest waarin jouw persoonlijkheidskenmerken naar voren komen. Dit geeft inzicht in jouw karakterprofiel. Door onze analyse van deze test is het mogelijk om andere singles te vinden die ook de dating test hebben gedaan en perfect aansluiten bij jouw eisen, wensen en karakter. Hierdoor is de kans veel groter dat je met andere singles wordt gematched die ook werkelijk bij jou passen. En het is voor jezelf ook wel eens leuk om inzicht te krijgen in jouw eigen karakter.

Vervolgens neem je rustig de tijd om de singles uit te kiezen waar je interesse in hebt. Dan pas volgt het e-mailcontact, het flirten, die eerste date en wie weet ... misschien wel die serieuze relatie.

Wil je graag meer weten over hoe je met leuke singles in contact kunt komen? Lees dan de volgende tips van dating-experts.nl.

Satisfied Users