vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Single

Single - Happy, of toch niet zo happy single?

- Hoe kom ik in contact met de perfecte single?

- be2: De ultieme datingsite voor jou als single

- Doe de liefdestest als single en maak vrienden via be2

Happy single

We horen het overal om ons heen. Alleenstaanden zijn tegenwoordig niet meer wanhopig op zoek naar de liefde , nee, ze zijn ‘happy single’. Ik vraag het me af. Iedereen heeft toch behoefte aan liefde, die ene speciale persoon die zijn of haar arm om je schouders legt en zegt dat het allemaal wel goed komt als je een beetje in de put zit. Gewoon het warme contact van mens tot mens. Niet voor niets staan er steeds meer mensen die single zijn, ingeschreven bij datingsites. En dat zijn niet allemaal singles die wanhopig op zoek zijn naar een nieuwe partner , maar dat is ook die zogenaamde ‘happy single’.

be2: De ultieme dating site voor jou als single

Als je even op internet googled, dan kom je binnen de kortste keren terecht in een moeras van dating sites. Je ziet door de bomen het bos niet meer en zinkt als single steeds verder weg in het drijfzand dat internet dating heet. be2 is meer dan zomaar een van de vele dating sites. Bij be2 wordt het hele dating proces wetenschappelijk benaderd, daarom is be2 de ultieme single dating site.

Single? Doe de ‘liefdestest’

Ben jij single? Voordat je je bij ons inschrijft, doe je eerst de ‘liefdestest’. Dit is een wetenschappelijke persoonlijkheidstest , gebaseerd op persoonskenmerken. Aan de hand van jouw antwoorden wordt een analyse gemaakt van jouw persoonlijkheid. Dan wordt gekeken welke karaktereigenschappen een andere single moet bezitten om met jou gematched te worden.

Hoe kom ik in contact met die perfecte single?

be2 stelt, op basis van de uitkomst van de test, potentiële partners aan je voor. Vervolgens neem je de tijd om het profiel van deze single door te nemen en kies je zelf met wie je in contact zou willen komen. Het zaadje is geplant, nu is het tijd om het contact te laten uitgroeien tot wellicht een echte relatie . EN voorbij is die tijd als single.

Vrienden maken via internet

En de ‘happy singles’ onder ons, die echt niet wanhopig op zoek zijn naar een nieuwe liefde, die kunnen de dating site van be2 ook gewoon zien als een leuke nieuwe manier van vrienden maken die aansluiten bij jouw persoonskenmerken. Want via hyves, facebook en andere netwerksites kun je ook vrienden maken en in contact komen met andere singles. Het verschil is echter dat deze singles niet de ‘liefdestest’ hebben gedaan. Dus dat is vergelijkbaar met het afschieten van een schot hagel: veel kogels en maar hopen dat er eentje de juiste prooi (of single) raakt.

Schrijf je in als single

Wanneer jij, als happy, of niet zo happy single overtuigd bent van de be2 manier van daten , schrijf je dan nu in en doe de gratis liefdestest. Wie weet ontmoet jij, net als de duizenden die je voor zijn gegaan, ook dat ene contact, die ene single waarnaar jij al jaren op zoek was. In ieder geval maak je op deze manier interessante nieuwe vrienden.

 

Satisfied Users