vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Serieuze relatie

Een serieuze relatie vinden via internet – zo doe je dat

- Waarom een serieuze relatie vinden via internet wel degelijk mogelijk is.

- Zo laat je zien dat je op zoek bent naar een vaste relatie.

- Ben je op zoek naar een levenspartner? Word dan GRATIS lid van be2 en maak binnenkort je eerste afspraakje!

Een serieuze relatie vinden via internet, illusie of werkelijkheid?

Je zult niet de enige zijn als je denkt dat datingsites alleen maar bedoeld zijn voor vrijblijvende contacten en korte relaties. Dat dit allang een achterhaald beeld is laten de statistieken wel zien, want tegenwoordig vinden steeds meer mensen een levenspartner via internet. Het grote voordeel van datingsites is dat je eerst zelf uitgebreid door profielen van potentiële partners kunt bladeren voordat je contact legt, want zo zorg je ervoor dat je geen tijd verspilt aan mensen waarbij je direct al weet dat het nooit wat gaat worden. Daarnaast heb je bij datingsites de mogelijkheid om iemand eerst beter te leren kennen via email en chatgesprekken, videogesprekken en de telefoon. Pas als je het idee hebt dat jullie voldoende met elkaar gemeen hebben en dat een serieuze relatie een kans van slagen heeft kun je besluiten een afspraakje te maken.

Tips voor zoeken naar een serieuze relatie

Als je een serieuze relatie zoekt is het een enorm grote teleurstelling als je verliefd wordt op iemand die eigenlijk alleen maar een partner wil voor een avondje. Lees daarom deze 3 tips die je kans op een serieuze relatie vinden via een datingsite vergroten.

1. Laat altijd duidelijk weten wat voor iemand je zoekt

Op datingsites kom je allerlei verschillende soorten mensen tegen, met elk hun eigen bedoelingen en drijfveren. Omdat de meeste mensen geen gedachten kunnen lezen is het heel belangrijk dat je heel erg helder bent over de partner die je zoekt. Zet dus in je profiel dat je op zoek bent naar een serieuze relatie en wees ook heel duidelijk daarover in al je communicatie met potentiële gegadigden.

2. Wees eerlijk naar jezelf

Het klinkt als niet meer dan logisch, maar toch is het heel belangrijk om altijd eerlijk naar jezelf te zijn. De grootste fout die je namelijk kunt maken is een afspraakje maken iemand die duidelijk aangeeft alleen op zoek te zijn naar losse contacten, in de hoop dat diegene verliefd op je wordt en dan alsnog een serieuze relatie met je wil. De kans dat een vrijblijvend contact uitmondt in een serieuze relatie is bijzonder klein, dus wat er dan alleen nog maar overblijft is een pijnlijke teleurstelling en liefdesverdriet.

3. Vraag de ander altijd expliciet of het doel een serieuze relatie is

Sommige mensen zijn in hun profiel niet echt helder over naar wat voor iemand ze op zoek zijn. Zoek dus bij voorkeur alleen naar profielen waarin duidelijk staat vermeld dat het doel een serieuze relatie is. Mocht je een profiel van een ontzettend leuk iemand tegenkomen die niet duidelijk aangeeft naar wat voor persoon hij of zij op zoek is, vraag dan direct bij het eerste emailcontact of chatgesprek wat zijn of haar bedoelingen zijn zodat je jouw tijd en emoties alleen in de juiste personen investeert!

Zoek je een serieuze relatie? Word dan nu GRATIS lid van be2 en blader vandaag nog door duizenden profielen van mensen die ook een vaste relatie willen, net als jij!


Satisfied Users