vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Relatie

Relatie site be2

- Ben jij alleenstaande en toe aan een vaste relatie ?

- Doe dan nu onze gratis liefdestest ! Wil je op date met een leuke single ?

- Schrijf je nu GRATIS in bij be2 en vind singles die bij je passen!

Ben jij alleenstaande en toe aan een vaste relatie?

Heb je het helemaal gehad om op vrijdagavond in je eentje op de bank TV te zitten kijken? Of weer eens zonder partner naar een feestje te gaan? En kun je die goedbedoelde vragen van je ouders als: “Wordt het niet eens tijd voor een vaste relatie?” ook niet meer aanhoren?

Of heb je een bruisend leven als alleenstaande achter de rug? Ben je als single volledig los gegaan op festivals en in discotheken? Heb je jouw portie one-night-stands wel gehad en ben je nu gewoon toe aan wat meer vastigheid in de vorm van een serieuze relatie?

Doe nu onze gratis relatie test

Bij be2 kan iedereen zijn of haar perfecte match vinden. Doe onze gratis wetenschappelijke persoonlijkheidstest , die wij zelf ook wel de ‘liefdestest’ noemen. Deze geeft inzicht in jouw karakterprofiel. Door onze analyse van deze test is het mogelijk om een andere alleenstaande te vinden die perfect aansluit bij jouw eisen, wensen en karakter. De eerste stap naar een nieuwe relatie is gezet.

Wil je een relatie met een leuke single?

Bij be2 staan veel singles ingeschreven. Hier kun je dus een groot aantal alleenstaanden ontmoeten die ook open staan voor een serieuze relatie. Op basis van de uitslag van jouw ‘liefdestest’, krijg je een aantal profielen van andere singles die, wetenschappelijk gezien, met jou matchen.

Je bekijkt deze profielen op je gemak en kiest dan met wie je contact zou willen hebben. Dit is heel laagdrempelig, want in eerste instantie heb je gewoon e-mail of chatcontact. Jij bepaalt zelf of en wanneer dit contact wordt uitgebreid. Je hebt alles zelf in de hand, jij bepaalt het tempo!

be2: Voor alle singles die klaar zijn voor een nieuwe relatie!

En dan volgt natuurlijk onvermijdelijk die eerste date. Spannend! Iedere alleenstaande is hier altijd wel een beetje zenuwachtig voor. Zou er wel chemie tussen ons zijn? Valt die ander in het echt misschien wel heel erg tegen? Of is de date geweldig en hebben wij als verstokte singles echt de potentie om samen aan een nieuwe relatie te beginnen?

Bedenk je dat iedere relatie met deze vragen begint. Al die stellen die je kent en waarvan je vindt dat ze elkaar zo goed aanvullen. Al die vrienden die een perfecte relatie hebben, ze hebben allemaal in het begin van die relatie op dit punt gestaan en met dezelfde vragen geworsteld. Hoe ze elkaar ook hebben ontmoet. Liefdesgeluk, daar moet je aan werken. Dat vind je niet in een eerste date, hoe leuk die date ook is.

Dus singles die klaar zijn voor een nieuwe relatie en de sprong in het diepe willen wagen, schrijven zich nu GRATIS in bij be2!

Relatie site be2

Satisfied Users