vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Levenspartner

Levenspartner | Jouw levenspartner bij be2 vinden

- Ben jij alleenstaande en op zoek naar een echte levenspartner?

- Wil je een leuke single ontmoeten die echt bij jou past? Doe dan nu onze liefdestest !

- be2: Voor alle vrijgezellen die klaar zijn om hun levenspartner te vinden!

Ben jij vrijgezel en op zoek naar een echte levenspartner?

Heb je het helemaal gehad om in je eentje op de bank TV te zitten kijken? Of weer eens zonder partner naar een feestje te gaan? En kun je die goedbedoelde vragen van je ouders en kennissen als: “Wordt het niet eens tijd voor een vaste relatie ?” ook niet meer aanhoren?

Heb je genoeg van al dat daten en zoek je nu gewoon een maatje?

Of heb je een bruisend leven als alleenstaande achter de rug? Ben je als single volledig los gegaan op festivals en in discotheken? Heb je jouw portie one-night-stands wel gehad en ben je nu gewoon toe aan een warme vriendschap met een echt maatje waarmee je alles kunt delen?

Levenspartner of een leuke single ontmoeten die echt bij jou past?

Je hebt het telkens weer geprobeerd. Je hebt heel veel mensen ontmoet met wie je dacht een leven op te kunnen bouwen. Maar elke keer bleek dit uiteindelijk weer niet het geval te zijn en werd je teleurgesteld. Daarom is het tijd om het nu eens heel anders aan te pakken. Bij be2 staan ruim 19 miljoen singles ingeschreven. Hier heb je dus een gigantische vijver om uit te vissen, op zoek naar jouw levenspartner.

Doe nu onze gratis liefdestest

Bij be2 kan iedereen zijn of haar perfecte match vinden. Doe onze gratis wetenschappelijke persoonlijkheidstest , die wij zelf ook wel de ‘liefdestest’ noemen. Deze geeft inzicht in jouw karakterprofiel. Door onze analyse van deze test kunnen wij een andere alleenstaanden vinden die perfect aansluit bij jouw eisen, wensen en karakter. De eerste stap naar het vinden van een levenspartner is gezet
Op basis van de uitslag van jouw ‘liefdestest’, krijg je een aantal profielen van andere vrijgezellen die, wetenschappelijk gezien, met jou matchen. Je bekijkt deze profielen op je gemak en kiest dan met wie je contact zou willen hebben. Dit is heel laagdrempelig, want in eerste instantie heb je gewoon e-mail of chatcontact. Jij bepaalt zelf of en wanneer dit contact wordt uitgebreid. Je hebt alles zelf in de hand, jij bepaalt het tempo!

be2: Voor alle singles die klaar zijn om hun levenspartner te vinden!

En dan volgt natuurlijk onvermijdelijk die eerste date . Spannend! Iedereen is hier altijd wel een beetje zenuwachtig voor. Zou er wel chemie tussen ons zijn? Valt die ander in het echt misschien wel heel erg tegen? Of is de date geweldig en hebben wij als verstokte vrijgezellen echt de potentie om samen aan een nieuwe relatie te beginnen?
Bedenk je dat iedere relatie met deze vragen begint. Al die stellen die je kent en waarvan je vindt dat ze elkaar zo goed aanvullen. Al die vrienden die hun levenspartner al gevonden hebben. In het begin van die relatie hebben ze allemaal op dit punt gestaan en met dezelfde vragen geworsteld. Hoe ze elkaar ook hebben ontmoet. Liefdesgeluk en een levenspartner, daar moet je aan werken. Dat vind je niet in een eerste date, hoe leuk die date ook is.
Dus als jij klaar bent voor nieuw liefdesgeluk en nu jouw levenspartner wilt ontmoeten, schrijf je nu in bij be2!

Satisfied Users