vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Lange afstandsrelatie

Lange afstandsrelatie – leuker en spannender kun je het niet maken!

- Waarom veel mensen tegenwoordig een lange afstandsrelatie hebben

- De voordelen van een relatie met een partner die ver weg woont

- Ben jij op zoek naar een lange afstandsrelatie? Schrijf je dan GRATIS in bij be2 en ontmoet binnenkort de liefde van je dromen!

Een lange afstandsrelatie is gewoner dan je denkt!

Waren het vroeger vooral vriendinnetjes van soldaten en zeelieden die hun partner voor kortere of langere tijd moesten missen, tegenwoordig kan iedereen met een lange afstandsrelatie te maken krijgen dankzij de komst van internet dating . Immers, een van de voordelen van datingsites ten opzichte van ‘traditioneel daten ’ is dat jouw potentiële partner niet persé in jouw eigen buurt of regio hoeft te wonen maar overal vandaan kan komen... uit een andere provincie, of zelfs uit een ander land!

De top 5 voordelen van een lange afstandsrelatie

Natuurlijk kleeft er één groot nadeel aan een lange afstandsrelatie, en dat is dat je elkaar niet kunt zien wanneer je dat maar wil. Maar dat is eigenlijk het enige echte nadeel, een lange afstandsrelatie heeft namelijk ook een heleboel voordelen:

1. Je behoudt je eigen routine

Uiteraard wil je graag bij elkaar zijn als je verliefd bent, maar bij een lange afstandsrelatie blijft er genoeg ruimte over voor je eigen leven en je eigen routine. Je vrienden, familie, hobby’s en werk krijgen dus nooit een gebrek aan aandacht.

2. Je hebt elkaar altijd veel te vertellen

Ken je van die stellen die uit eten gaan en elkaar gedurende de hele avond niets te melden hebben? Dat gevaar loop jij nooit met een lange afstandsrelatie, want als je elkaar ziet heb je eerder tijd tekort om bij te praten.

3. Elke ontmoeting is als een eerste date

Vooral als de relatie al wat langer duurt bestaat altijd het risico dat de sleur erin komt, ook in de slaapkamer. Bij een lange afstandsrelatie is elk samenzijn echter enorm spannend, alsof jullie elke keer de eerste date weer herbeleven!

4. Je doet alleen dingen samen die echt speciaal zijn

Als je elkaar een tijdje niet hebt gezien zul je als jullie samen zijn niet zo gauw in de verleiding komen om het huis een voorjaarsschoonmaak te geven of te kibbelen over het dopje dat niet goed op de tandpasta zit. Bij een lange afstandsrelatie zijn alle ontmoetingen van korte duur, dus die tijd zullen jullie veel liever willen besteden aan leuke dingen, zoals een romantisch dinertje, een bezoekje aan de bioscoop of samen naar een festival gaan.

5. Je wordt heel vindingrijk

Dat je bij een lange afstandsrelatie niet altijd samen kunt zijn betekent nog niet dat jullie elkaar niet hoeven te zien of te spreken. Je kunt bijvoorbeeld met elkaar bellen of skypen, maar je kunt elkaar ook spannende sms’jes, een leuke ansichtkaart of een onverwachts cadeautje sturen. Op die manier houd je de relatie enorm spannend zodat jullie altijd staan te trappelen om elkaar weer snel te zien!

Is een lange afstandsrelatie wel wat voor jou? Breng dan eens een bezoekje aan be2 en word GRATIS lid van de leukste datingsite voor een lange afstandsrelatie .

be2 datingsite voor serieuze relaties ver of dichtbij!

Satisfied Users