vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Internet dating

Internet dating simpel gemaakt door be2

- De voordelen van Internet dating bij be2 zijn ongekend.

- Een van de grootste internetdating sites: meer dan 20 miljoen leden.

- be2: Voor alle vrijgezellen die er klaar voor zijn om hun levenspartner te vinden!

Internet dating is iets wat we al jaren kennen. Sommige sites bestaan al sinds meer dan 15 jaar. Internet dating is een business geworden, zoals Google of online casino’s. Mensen moeten dan betalen, zodat er geld binnenstroomt. Zij zijn gewoon geinteresseerd in cashen. Wij, bij be2, doen er niet aan mee. Wij bieden u een persoonlijke service aan. Hoe doen wij dat nou? Hoe kunnen wij een persoonlijke service aan meer dan 20 miljoen aanbieden? Ik zal u verklappen hoe wij een andere internetdating aanbieden dan de andere. Wij doen aan matchmaking.

Matchmaking is meer dan internetdating

Bij be2 willen wij ware liefde voor u vinden. Bij internet dating heerst meer het gevoel dat de potentiële partners meer aan seks denken dan aan echte liefde. Zo willen wij dat niet bij be2. Wij werken op de basis van matchmaking. Tijdens de inschrijving moet u vragen beantwoorden. Deze vragen vormen een test, die door wetenschappers ontwikkeld zijn. De inschrijving is dus, naast het invullen van uw gegevens, zoals op alle internetdating sites, een test. Daarop kunt u geen slechte of goeie antwoorden geven, alleen maar eerlijke. Hoe eerlijker de antwoorden, hoe beter wij uw persoonlijkheid kunnen identificeren. Deze test geeft serieuze antwoorden op wat u zoekt in een relatie. Want be2 wil niet dat u door seksverslaafde mensen gecontacteerd wordt. Wij willen u echte liefde aanbieden. Deze test schrikt ook veel mensen af, zoals oplichters. Die moeten dan serieuze vragen beantwoorden, en daar houden zij niet van. Dat betekent dat als u zich op be2 inschrijft, u in zekerheid bent. Serieuze contacten voor serieuze relaties, zo werken wij bij be2. Matchmaking is dus geen internet dating. Het is veel meer dan dat.

Internet dating is niet voor liefde, be2 wel.

be2 werkt dus op basis van een serieuze persoonlijkheidstest . Wat doen we daarna er mee? Wij zoeken uit wat uw persoonlijkheid is (of u meer dominant bent of niet bijv.). Wij zoeken uit wie er dan het best bij u past, op basis van uw persoonlijkheid. Dit betekent dat u meer over uw persoonlijkheid te weten komt. Dit is ook een voordeel tegenover andere internet dating sites. Bovendien krijgt u ook zo te weten wat u nou echt in een relatie zoekt. Zoekt u nou iemand die rustig is, die emotioneler of zakelijker is? Wie past er nou echt bij u? Bestaat liefde op het eerste gezicht? In ieder geval, om u te helpen, heeft be2 een compatibiliteitsindex uitgevonden. Hoe hoger de compatibiliteitsindex, hoe beter de andere partner bij u past, volgens ons. Voor de rest moet u zelf zorgen. Wij leveren niet de kaarsen voor uw eerste ontmoeting! Overtuigd? Hier kunt u zich registreren!

be2 internetdating

Satisfied Users