vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Homo date

Homo date – zo maak je jouw afspraakje leuk en spannend

- Waar regel je een homo date ?

- Hoe zorg je ervoor dat je afspraakje gezellig en spannend is?

- Schrijf je nu in bij Be2 en wie weet heb jij vanavond al je eerste afspraakje!

Zo doe je dat: een homo date afspreken

Misschien heb je nog nooit een homo date geregeld, maar het kan ook zijn dat je de homo bars in jouw buurt een beetje zat bent en weleens keer wat anders wil. In beide gevallen is een datingsite de beste oplossing, omdat je daar allemaal homo’s vindt die net zoals jij op zoek zijn naar een leuke en spannende homo date. Het handige aan datingsites is dat je in het profiel van iemand direct kunt lezen of iemand homo is, je hoeft je dus nooit af te vragen of iemand wel hetzelfde zoekt als jij.

Blader door alle profielen en schrijf een berichtje aan iemand wiens profiel je erg aanspreekt. Daarnaast is de kans groot dat je zelf ook berichtjes krijgt van homo mannen, mits je natuurlijk zelf ook aangeeft in je profiel dat je homo bent. Het is raadzaam om elkaar eerst via mail, chat en webcam beter te leren kennen, dan weet je zeker of jullie voldoende met elkaar gemeen hebben om er een afspraakje aan te wagen.

Tips voor een leuke en spannende homo date

Heb je een leuk iemand via een dating site gevonden en klikt het via email, chat en webcam, dan wordt het de hoogste tijd om een homo date af te spreken. Het beste kun je elkaar op een openbare plek ontmoeten, bijvoorbeeld in een café, club of museum. Je kunt beter niet meteen thuis afspreken, want als het niet klikt zal het vervelend zijn iemand direct de deur te moeten uitwerken.

Een homo date maak je gezellig en spannend door gewoon jezelf te zijn. Dat klinkt misschien wat simplistisch maar toch is dat de beste basis. Het heeft geen zin om je tijdens je homo date anders voor te doen dan je bent want daar prikt de ander zo doorheen. Vertel over jezelf, jouw interesses, hobby’s en wat je verder allemaal doet, en neem ook uitgebreid de tijd om te luisteren naar wat de ander je te vertellen heeft. Zo kun je ontdekken of jullie gezamenlijke interesses hebben en of jullie zin hebben om in de toekomst een tweede homo date af te spreken.

Veel mannen willen tijdens hun eerste homo date meteen met elkaar naar bed, maar dat geldt zeker niet voor iedereen. Dwing de ander dus niet tot intimiteit als hij daar nog niets voor voelt, en voel je ook zelf niet gedwongen om de homo date te laten eindigen in de slaapkamer. Als hij je echt leuk vindt zal hij het zeker niet erg vinden om daarmee te wachten.

Zoek je een homo date? Word dan snel lid van be2, waar je duizenden homo mannen zult vinden die net zoals jij een gezellig en spannend afspraakje willen maken.

Satisfied Users