vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Eerste date

Eerste date? Zo maak je er een daverend succes van

- Zo zorg je ervoor dat je altijd met plezier terugdenkt aan je eerste date

- De beste tips voor een gezellig en leuk afspraakje

- Verheug jij je ook op een date? Word dan lid van be2 en maak snel een eerste afspraakje! Registreer je hier GRATIS .

Zo creëer je de beste basis voor een geslaagde eerste date

Niets is zo spannend als een eerste date. Misschien heb je elkaar al uitgebreid gesproken via chat, webcam of telefoon, maar elkaar in levende lijve ontmoeten is toch echt heel wat anders. Vaak voelen mensen tijdens een eerste date binnen enkele minuten of het klikt. Dit heeft waarschijnlijk veel te maken met lichaamstaal en geur, twee aspecten die niet echt uit de verf komen tijdens een chat of webcamgesprek maar die wel een hele belangrijke rol spelen bij aantrekkingskracht.

Alhoewel je dus via chat, webcam en telefoon niet kunt achterhalen of je iemand echt aantrekkelijk vindt is het toch heel raadzaam om eerst op afstand met elkaar contact te hebben, omdat je zo kunt uitvinden of het karakter en de interesses van de ander bij je passen, twee belangrijke voorwaarden voor een succesvolle eerste date. Heb je het gevoel dat jullie veel met elkaar gemeen hebben dan is de volgende stap een eerste date met elkaar af te spreken.

Tips voor een succesvolle eerste date

Je kent vast wel de uitdrukking dat je geen tweede kans hebt voor een eerste indruk, en dat geldt zeker voor een eerste date. Zorg dus dat je goed voorbereid van huis gaat, dan heeft je eerste date de grootste kans van slagen.

Allereerst is het belangrijk dat je er goed verzorgd uitziet. Neem dus voor je van huis gaat nog even een bad of douche, was je haar, knip je nagels en scheer je als dat nodig is. Spray na je wasbeurt een klein beetje parfum of aftershave op je lijf en trek schone kleren aan zodat je lekker ruikt.

Daarnaast is het belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt over wat je van het afspraakje verwacht. Het beste is om zonder al teveel verwachtingen naar de eerste date toe te leven, dan ben je tijdens je eerste date meer ontspannen en kan je afspraakje nooit een diepe teleurstelling worden. Als het afspraakje gezellig is, is je eerste date geslaagd, zo kun je het beste denken. Verwacht geen wilde vrijpartij of een huwelijksaanzoek, want de kans dat dát gebeurt bij je eerste date is uiterst klein.

Tenslotte kun je vooraf alvast bedenken welke gespreksonderwerpen je zou kunnen aanboren, mocht het gesprek stilvallen. Stiltes zijn helemaal niet erg, maar vaak voelen mensen zich daarbij erg ongemakkelijk, dus als je dan een paar leuke onderwerpen achter de hand hebt kun je de leegte snel vullen. Het leukste is om voort te borduren op gesprekken die jullie eerder via chat, webcam of telefoon hebben gehad. Daarnaast kun je samen ontdekken welke gemeenschappelijke interesses jullie hebben, door bijvoorbeeld te praten over hobby’s, van welk eten je allebei houdt en wat je meestal doet tijdens je vakantie. Hoe meer jullie gemeen hebben, des te groter de kans dat je eerste date een vervolg zal krijgen!

Ben jij toe aan je eerste date? Registreer je dan gratis bij be2, een van de meest toonaangevende datingsites van Nederland en Belgie waar dagelijks talloze mannen en vrouwen een eerste afspraakje met elkaar maken.

 

Satisfied Users