vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Dating tips

Bekijk onze dating tips voor een succesvol eerste contact

- Dating tips helpen je om succesvol te daten bij be2

- De gratis liefdestest en dating tips zorgen voor een langdurige relatie

- Schrijf je nu in en zoek uit welke persoon bij je past!

Singles dating tips

Ben jij klaar voor dat spannende singles dating? Op de singles dating site van be2 zijn meer dan 21 miljoen leden ingeschreven. Dan zit er dus ook voor jou wel iets bij. En het leuke van be2 is dat je niet direct in het diepe wordt gegooid. Je kunt eerst rustig de tijd nemen om via chat en e-mail contact leggen en elkaar beter te leren kennen, voordat je begint aan dat singles dating. En of die date ook echt spannend wordt, dat heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand.

De klassieke vrouw-man relatie?

Ben jij op zoek naar de klassieke vrouw-man relatie? Dan zit je goed bij be2. Op onze dating site staan namelijk meer dan 21 miljoen singles ingeschreven. Hier kun je dus prima naar je nieuwe partner zoeken . Velen van hen zijn, net als jij, op zoek naar een klassieke vrouw-man relatie. Je hebt dus een grote vijver om uit te vissen. Ik zeg:”Gewoon doen”, schrijf je in en gooi je hengel uit. En als je beet hebt dan leg je heel gemakkelijk het eerste contact via de chat of e-mail. Kijk voor je op date gaat in ieder geval even naar onze dating tips.

Dating tips voor mannen

Zorg ervoor dat je fris bent als je op date gaat. Een vrouw vindt niets erger dan een man die zichzelf niet goed verzorgd. Als je jezelf al niet goed kunt verzorgen, hoe kun je haar dan in de toekomst verzorgen. Dus neem een douche voordat je op date gaat, trek schone kleren aan, zorg dat je niet uit je mond ruikt en gebruik een lekkere after-shave.

Begin niet over je vorige vrouw of vriendin. Dit geeft haar het idee dat je daar nog niet overheen bent. Zij heeft vast geen zin om je door een moeilijke periode heen te loodsen om vervolgens aan de kant gezet te worden.

Luister goed naar wat je date te vertellen heeft. Een veelgehoorde klacht van vrouwen is dat mannen niet luisteren. Laat zien dat jij de uitzondering op die regel bent. Goede communicatie is de basis van iedere relatie. Als een vrouw het gevoel krijgt dat je alleen maar over jezelf praat en niet luistert naar wat zij te vertellen heeft, dan knapt ze snel op je af. Laat ook merken dat je naar haar luistert door er op in te gaan of samen te vatten wat ze zojuist heeft gezegd.

Probeer niet te scoren op je eerste date. Vrouwen willen niet het gevoel krijgen dat je maar in één ding geïnteresseerd bent.Wat beter werkt is wanneer je jezelf bereid toont een platonische relatie met iemand aan te gaan. Vrouwen willen graag een warme vriendschap die eventueel kan uitgroeien in ware liefde.

Dating tips voor vrouwen

Zorg ervoor dat je er op je best uitziet als je op date gaat. Deze tip geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Je hebt namelijk maar 1 kans om een eerste indruk te maken, dus zorg er voor dat dit een goede indruk is.

Vergelijk hem vooral niet met je ex. Dit geeft hem het gevoel dat je daar nog niet overheen bent en dat je wellicht een ideaalbeeld hebt waar hij aan moet voldoen. Dat geeft veel stress die je tijdens een eerste contact beter kunt vermijden. Zo'n eerste date brengt al genoeg stress met zich mee.

Geef de ander ruimte om te praten. Een veel gehoorde klacht van mannen is dat vrouwen te veel praten. En wees nou eerlijk, als je zenuwachtig bent heb je vaak de neiging om nog meer te praten. Bijvoorbeeld om stiltes op te vullen. Dat is nergens voor nodig. Je mag best een stilte laten vallen. Hierdoor geef je de ander de ruimte om ook zijn verhaal te doen. Bovendien lijk je hierdoor iets mysterieus te hebben. Dan heeft de man het idee dat er nog meer te ontdekken is.

Ga niet bij de telefoon zitten wachten tot hij belt. Hoe leuk de date ook was, ook voor de man is het moeilijk om het juiste moment te vinden om een vervolgafspraak te maken. Ook hij wil niet te wanhopig overkomen. Dus als hij niet direct de volgende dag belt, ga je dan niet direct van alles in je hoofd halen.

Het is belangrijk om deze dating tips niet te vergeten, maar deze dating tips kunnen natuurlijk niet altijd een succesvolle date garanderen. Hiervoor is het ook belangrijk dat er een wederzijdse match is. Met de persoonlijkheidstest van be2 word je daarom alleen aan mensen voorgesteld die bij je passen.


Satisfied Users