vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Daten

Hoe je daten leuk maakt

- Daten hoort leuk te zijn! Maak het nog leuker met be2!

- Doe de persoonlijkheidstest en zie wie bij je past om te daten

- be2, de datingsite dat daten voor je speciaal maakt

Daten hoort leuk te zijn!

Daten is spannend en interessant. Door te daten ontmoet je nieuwe mensen die je inspireren of meer over jezelf leren. Terwijl je aan het daten bent ontmoet je misschien wel de liefde van je leven. Daten is iets leuks, een privilege voor mensen zonder vaste relatie . Na al die keren in je eentje aanschuiven bij het kerstdiner van je ouders heb je nu eindelijk een streepje voor op stelletjes. Waarom blijven er dan toch nog zoveel singles op de bank zitten?
Veel singles daten echter zelden tot nooit. Ze leiden een perfect leven, met een mooie carrière, een fijn huis en lieve vrienden en familie – maar zonder partner . Wat belet deze singles om erop uit te gaan voor een leuke date ?

Niet genoeg leuke personen om mee te daten?

Ik kan niet de juiste persoon vinden om mee te daten, is een veel gebruikt argument. Voor veel mensen is het lastig om leuke personen te vinden om mee te daten. Een oplossing hiervoor kan blind -daten zijn. Waarbij je aan vrienden of kennissen vraagt om je te koppelen aan een persoon waarvan zij denken dat diegene bij je past. Een nadeel hiervan is dat wat jouw vrienden denken dat bij jou past en wat jij zoekt nog wel eens uiteen kan lopen. Overigens hoeft dit niet altijd negatief uit te pakken. Een blinddate uitgezocht door vrienden kan je in bepaalde gevallen tot nieuwe inzichten brengen en je daardoor juist verder helpen. Een andere oplossing kan zijn je in te schrijven bij een datingsite. be2 heeft bijvoorbeeld meer dan 20 miljoen geregistreerde singles in haar bestand. De kans is groot dat daar ook voor jou geschikte personen tussen zitten om mee te daten.
Een ander argument is dat mensen na een lange periode van daten moe zijn geworden van het daten. Ze liepen telkens tegen dezelfde ergernissen aan bij iedere date, de etentjes werden steeds meer van hetzelfde tot ze terecht kwamen in een saaie grijze date-brij. Uiteindelijk komen zij tot de conclusie dat er tussen de miljarden personen op deze planeet geen leuke mannen of vrouwen meer zijn.

Hoe maakt een dating site het daten leuker?

Het probleem is hier niet dat er plotsklaps geen leuke mensen meer zijn. Het probleem is dat zij niet gevonden en uitgenodigd worden voor een date. Een datingsite als be2 kan hier uitkomst bieden. De kans is groot dat het bestand van be2 personen bevat waarmee je wel een leuke date kunt beleven. Vervolgens kun je door middel van wetenschappelijke persoonlijkheidstesten je kans op een leuke date aanzienlijk vergroten.
Nu je de keuze hebt uit miljoenen singles en je vooraf selecties kunt maken op basis van persoonlijke kenmerken zul je zien dat het daten een stuk leuker wordt. Bovendien zul je merken dat naarmate je zelf meer plezier beleeft aan het daten, de kans op succes ook steeds hoger zal worden.

Daten is niet altijd even makkelijk

Daten is niet altijd even makkelijk, maar be2 kan ervoor zorgen dat je een stap in de goede richting maakt. Door middel van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest stelt be2 alleen leden aan elkaar voor die qua karakter en wensen bij elkaar passen. Hierdoor hoef je niet zelf duizenden profielen te bekijken in de hoop dat de ware er ergens tussen zit.

Voorspel voor het daten

Je leert iemand pas echt kennen tijdens een date, maar daten kan heel goed voorbereid worden. Het is altijd prettig als je al iets van elkaar weet voordat je elkaar ontmoet. Door de test van be2 en de mogelijkheden die be2 heeft om met elkaar het eerste contact te leggen, heb je veel meer kans om succesvol te daten.

Onaangename stiltes kunnen voorkomen worden door vooraf al raakvlakken te zoeken. Dat kunnen hobbies zijn, maar ook uw karakter dat uitgebreid beschreven staat in je be2 profiel. Als je zeker bent dat dit misschien de partner van je leven is, is het toch tijd om elkaar eindelijk te ontmoeten.

Daten kun je niet vermijden

Daten is heel belangrijk om een goede basis te leggen voor een serieuze relatie. Dit kan alleen als je open en eerlijk bent. Het heeft geen zin om je anders voor te doen, want vroeg of laat komt je ware ik toch naar boven. Uiteindelijk is het aller belangrijkste dat er een wederzijdse klik is en je een gelukkig relatie tegemoet gaat.

Satisfied Users