vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Contactadvertenties

Contactadvertenties

- Wie plaatst er tegenwoordig nog de tekst “ Man zoekt vrouw ” in een contactadvertentie?

- Doe de persoonlijkheidstest . Gratis.

- Van een eerste afspraakje , tot leuk contact , tot een relatie

We zijn in nu toch echt wel het tijdperk van de contactadvertenties voorbij. Steeds meer mensen ontmoeten elkaar op het internet. Dat is zelfs de koningin opgevallen. Je horizon wordt verbreed, je legt contacten via 'social media' zoals LinkedIn, Facebook en Hyves en op die manier wordt je wereld steeds groter. Maar hoe ontmoet jij nou die persoon waar je ook echt een relatie mee wilt beginnen? In ieder geval niet meer door middel van een advertentie.

Nee, in deze tijd gebruik je daar online datingsites voor in plaats van advertenties. Bij een online datingsite ontmoet je singles uit het hele land (en soms zelfs de hele wereld). Een overzicht van de populairste datinsites vind je hier.

Wie plaatst er tegenwoordig nog de tekst “Man zoekt vrouw ” in een contactadvertentie?

Heb jij het ook helemaal gehad met het doornemen van de contactadvertenties , op zoek naar leuke vrijgezellen en contacten? “ Man zoekt vrouw ”, “vrouw zoekt man”, het zijn van die afgezaagde kreten in de categorie ‘Boer zoekt vrouw’ geworden, waarmee het maar de vraag is of je echt de liefde van je leven ontmoet. Maak je dus klaar voor het 'nieuwe daten ' van be2: leuk contact, maar zonder advertentie!

Persoonlijkheidstest in plaats van advertentie

Je hebt het geprobeerd; het plaatsen van een contactadvertentie. Met wisselend succes. Nu is het echt tijd geworden om het eens over een hele ander boeg gooien. Het nieuwe daten, waar contactadvertenties overbodig zijn. be2 heeft een wetenschappelijke persoonlijkheidstest ontwikkeld waarmee mannen en vrouwen worden gematched op basis van persoonskenmerken. Hierdoor heb je een veel grotere kans om iemand te ontmoeten die werkelijk bij jou past. Dus vergeet in het vervolg die contactadvertenties maar en doe de gratis test op onze dating site en kom in contact met leuke singles online.

Contactadvertenties | Van eerste afspraakje tot een echte relatie?

Nu wordt het spannend. Je match is gevonden en het is tijd voor je eerste afspraakje. Je hebt al wat contact gehad via onze website (wat dus duizendmalen makkelijker is als het gedoe met een telefoonnummer in een contactadvertentie) of via e-mail en nu is het tijd om die man of vrouw daadwerkelijk te gaan ontmoeten. Op papier kan het nog zo’n mooie match zijn, maar in het ‘echte leven’ komt er ook nog zoiets als je gevoel om de hoek kijken. Gevoel is namelijk iets wat heel lastig wetenschappelijk te benaderen is. Je moet toch een bepaalde ‘klik’ met iemand hebben. En als het ware liefde is moet ook die vonk nog overspringen. Nog een nadeel van de ouderwetse contactadvertentie is dat je in zo'n advertentie niet alles kwijt kunt over jezelf en online natuurlijk wel. Dit maakt het eerste contact heel makkelijk, omdat je meteen al weet of je iets gemeen hebt met elkaar of niet.

Contactadvertenties en het daten

En of die ‘klik’ er is en de vonk overspringt, dat ontdek je toch pas echt als je elkaar hebt ontmoet en besluit om te gaan daten. Er is dus wel een groot verschil of je elkaar via internet hebt ontmoet of via een contactadvertentie. Uiteindelijk gelden natuurlijk wel dezelfde regels, of het nu een advertentie was of niet: Zorg er voor dat je eerste afspraakje op neutraal terrein plaats vindt. Ga ergens naartoe waar andere mensen zijn, maar waar je ook een rustig plekje kunt zoeken zodat je elkaar goed kunt verstaan. Bij dating is het, helemaal voor vrouwen, namelijk ook belangrijk om met elkaar te praten. Vrouwen vinden het belangrijk om urenlang met die perfecte man te praten om te ontdekken waar het bij de ander in de kern om draait. Uiteindelijk is dat toch de enige manier om te ontdekken of je echt de ware liefde hebt gevonden.

Satisfied Users