vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Contact

Zoek contact op met je ideale partner

- Doe de gratis persoonlijkheidstest .

- Kom in contact met leuke singles via be2

- Contact via be2 zorgt voor een langdurige relatie

Vaak is in contact komen met mensen een van de moeilijkste fases voor het tot stand brengen van een toekomstige relatie. In sommige gevallen ontbreekt het aan moed, middelen en omstandigheden om contact te zoeken of in contact te komen met mensen die je leuk vindt. Hoe vaak heb je het niet gehad, dat je iemand leuk vindt, maar niet een gesprekje durft aan te gaan? be2 geeft je de mogelijkheid om op een veilige en leuke manier in contact te komen met mensen die qua persoonlijkheid bij je passen. Dankzij een persoonlijkheidstest gemaakt door sociologen en psychologen, brengt be2 duizenden singles in contact met elkaar die bij elkaar passen!

Contact opzoeken; hoe doe je dat?

De tijd loopt, het jaar is weer voorbij, maar je bent nog steeds vrijgezel . Diep in je hart verlang je naar iemand die je romantische en verassende kado’s geeft, of je gezellig meehelpt in de keuken om je favoriete maaltijd te bereiden en je elke morgen verrast met een kopje koffie in bed. Heerlijk! Maar hoe vind je die ene ware liefde voor je hele leven? Natuurlijk moet je eerst in contact komen met mensen en dan zien of hij of zij bij je past of niet. Ten eerste is het niet voor iedereen makkelijk om in contact te komen met mensen. Soms zijn we verlegen en durfen niet om iemand te laten blijken, dat we ze leuk vinden. Ten tweede, als je toch in contact ben gekomen met iemand die je leuk vindt, betekent dat nog niet, dat je bij die persoon past. Voor zulke gevallen staat be2 voor je klaar!

Van contact zoeken naar een echte relatie

Eindelijk heb je besloten om in contact te komen met mensen voor een relatie. In dit geval heb je al voor 50% je werk gedaan. Laat de andere 50% om een geschikte partner te vinden aan be2 over. Bij het inschrijven bij be2, doe je een persoonlijkheidstest. Via de persoonlijkheidstest proberen wij er achter te komen wat voor persoonlijkheid jij hebt. Vervolgens zoeken wij, rekening houdend met de resultaten, naar de perfecte match; een persoon die qua karakter bij je past. Met de profielen die je aangeboden worden via be2, kun je in contact komen met iemand die je aantrekt. Na enkele berichten kan deze contact overgaan naar een eerste date en, waarschijnlijk ook, naar een langdurige en duurzame relatie!

Eerste contact

Bij be2 maak je ten eerste contact met mensen via internet, wat gauw zal overslaan naar een contact in het echte leven. Het eerste contact in het echt kan voor spannende gevoelens zorgen. Zorgen hoef je tijdens je eerste date zeker niet te maken. Na de persoonlijkheidstest en enige contact uitwisselingen garandeert be2 voor succes. be2 is zo succesvol als datingsite dat er een record percentage van 40% is dat haar levenspartner vindt via be2. Wil jij ook in contact komen met een single die bij je past, dan is het nu tijd om je bij be2 in te schrijven!

Satisfied Users