vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Blind date

Blind date - eng, spannend en een geweldige ervaring

Oke, toegegeven, het is best spannend, zo'n blind date . Maar dat hangt er helemaal van af hoe de blind date tot stand is gekomen. Ben je gekoppeld door vrienden? Heb je al met je blind date gesproken? Over de telefoon of op de chat? En heb je al een foto gezien?

Een blind date via onze datingsite

Flirt je graag? Doe de ' liefdestest ' gratis

Schrijf je in en vind jouw blind date bij be2

Een blind date via onze dating site

Op de dating site van be2 staan miljoenen leden ingeschreven. Daar zit ook vast wel iemand voor jou tussen. Het leuke van be2 is dat je niet direct in het diepe wordt gegooid. Je neemt eerst rustig de tijd om elkaar via chat en e-mail beter te leren kennen, voordat je op blind date gaat. En of die date ook echt spannend wordt, dat heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand.

Blinddate - Flirt je graag?

Ook dat kan bij be2. Hoe leuk is het niet om online nieuwe mensen te ontmoeten. Gewoon, nieuwe vrienden waarmee je een beetje flirt in het chat- & e-mailcontact? Want dat kan natuurlijk ook. Je hoeft echt niet meteen aan een blinddate te beginnen. be2 biedt je de mogelijkheid om een flirt te hebben met talloze ingeschreven leden. Bij ons heb je dus volop keuze als je graag flirt!

Blinddate - Doe de 'liefdestest'

Voordat je jezelf inschrijft bij be2 kun je op onze datingsite eerst de gratis 'liefdestest' doen. Dit is een professionele persoonlijkheidstest waarin jouw persoonlijkheidskenmerken naar voren komen. En zeg nou zelf, het is toch ook gewoon leuk om eens een objectief inzicht te krijgen in je eigen karakter?
De uitslag van deze 'liefdestest' geeft ons inzicht in jouw karakterprofiel. Door onze analyse van deze test is het mogelijk om een andere alleenstaande te vinden die ook deze liefdestest heeft gedaan. Uiteraard worden jullie alleen aan elkaar voorgesteld als de ander perfect aansluit bij jouw eisen, wensen en karakter. Hierdoor is de kans veel groter dat je op blind date gaat met een single die ook werkelijk bij jou past.

Blind date- Ben je klaar voor een afspraakje?

Vervolgens neem je rustig de tijd om de persoon uit te kiezen waar je interesse in hebt. Je bekijkt de profielen op je gemak en kiest dan met wie je contact zou willen hebben. Dit is heel laagdrempelig, want in eerste instantie heb je gewoon e-mail of chatcontact. Jij bepaalt zelf of en wanneer dit contact wordt uitgebreid. Je hebt alles zelf in de hand, jij bepaalt het tempo!

Schrijf je in en vind jouw blind date bij be2

Blind date! Dan pas volgt via de datingsite van be2 het e-mailcontact, de flirt, die welbekende klik. En nu wordt het pas echt spannend. Het is tijd voor het eerste afspraakje , de eerste blind date. Wat trek ik aan? Waar gaan we naartoe? Hoe zou hij/zij 'in het echt' zijn? Zou er wel chemie tussen ons zijn? Iedere alleenstaande is hier altijd wel een beetje zenuwachtig voor.

Bedenk je dat iedere relatie ooit precies zo begonnen is. Al die stellen die je kent en waarvan je vindt dat ze elkaar zo goed aanvullen, al die vrienden die een perfecte relatie hebben. Ze hebben allemaal in het begin van die relatie op dit punt gestaan en met dezelfde vragen geworsteld, hoe ze elkaar ook hebben ontmoet. Liefdesgeluk, daar moet je aan werken. Dat vind je niet in een eerste blind date, hoe geweldig dat eerste afspraakje ook is.
Dus singles die klaar zijn voor een nieuwe relatie en de sprong in het diepe willen wagen, schrijven zich nu in op de datingsite van be2!

Satisfied Users