vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Review Gratisdatingsite.nl

GratisdatingsiteEr zijn tegenwoordig veel datingsites en mogelijkheden om een nieuwe partner te leren kennen via het internet. Niet alle websites zijn daarin even optimaal en ook de prijzen van de verschillende aanbieders lopen zeer uiteen. Het kan daarom nog lastig zijn voor de zoekende alleenstaanden om de datingsite te vinden die aansluit bij de wensen, zeker wanneer het onduidelijk is waar op gelet moet worden en waar precies de verschillen liggen tussen de aanbieders.

Gratisdatingsite.nl

Dit is precies de reden waarom gratisdatingsite.nl opgericht lijkt te zijn. Dit is een website waar de verschillende aanbieders met elkaar vergeleken kunnen worden aan de hand van de eisen van de bezoeker. Op de website staat namelijk een zoekfunctie waarin je, redelijk basis dan wel, de grondeisen aan kunt geven voor de website die je zoekt. Met deze parameters wordt een selectie gemaakt uit de verschillende datingsites die in het bestand staan.

Dit is niet het werkelijke pluspunt van deze aanbieder overigens. De sterke kant van de website ligt in de recensies, de waardering en het overzicht van de pluspunten en de zwakheden per datingsite . Op deze manier krijgt de bezoeker een beter beeld van de datingsite die hij bekijkt, zijn er recensies beschikbaar van gebruikers die inzicht geven in de websites zelf, en is er een globale waardering te zien waarvan de parameters helaas onbekend zijn.

Een ander sterk punt van deze vergelijkingssite (want feitelijk biedt de aanbieder geen diensten aan op het gebied van dating zelf) is de informatie die beschikbaar gesteld is om de bezoekers ook daadwerkelijk verder te helpen. Zo is deze vergelijkingssite ook eerlijk over hoe gratis de datingsites eigenlijk zijn, hoewel de naam van de website in eerste instantie anders doet vermoeden.

Gratisdatingsite.nl voor vergelijkingen

De website biedt zelf geen diensten aan op het gebied van dating, maar vergelijkt de bestaande aanbieders die groot aanwezig zijn op de markt. De zoekmachine op de website is handig, maar de echt sterke punten van deze website liggen in de beoordelingen en de recensies van de gebruikers zelf. Ook is de extra informatie die gegeven wordt een handreiking naar de mensen die op zoek zijn naar een datingsite, aangezien het moeilijk kan zijn om een datingsite te zoeken wanneer je niet weet op welke basis je de vergelijking kunt maken.

Satisfied Users