vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Relatiefeiten onthuld: mannen versus vrouwen

We zijn al lang tot de conclusie gekomen dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. Natuurlijk hebben de twee geslachten hun verschillen, maar geen van de standaard cliches en stereotypen zijn hier behulpzaam. In plaats daarvan, hebben we besloten om eens dieper te kijken naar de relatiefeiten om alle geruchten over dit onderwerp te verklaren. Misschien kunnen onze relatiefeiten een licht werpen op de waarheid betreft man-vrouw verschillen. Bekijk de infographic hieronder waar de verschillen tussen mannen en vrouwen op een grappige en kleurrijke wijze getoond worden. Om deze leuke infographic op je eigen website of weblog te plaatsen, kan de embed code eronder gekopieerd en geplakt worden in de html van weblogs en websites.

relationship facts revealed infographic

Infographic gemaakt door be2 datingsite

Embed this infographic on your site using the code below:

Om deze leuke infografiek op je eigen website of blog te delen, kun je de embed code copieren en in de html van je website of blog plakken.

Waarheid of fabel?

Meidenpraat:
Gemiddeld zeggen vrouwen meer dan 7.000 woorden per dag. Mannen halen er net iets meer dan 2.000.

Spiegeltje spiegeltje:
Een vrouw kijkt gemiddeld 2 jaar van haar leven in de spiegel; een man besteedt hier 6 maanden aan.

Het recept voor succesvol daten

Wat trek je aan op de eerste date?
Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot mannen gekleed in blauw, terwijl mannen zich meer aangetrokken voelen tot vrouwen in het rood.

Komt er een tweede date?
Een vrouw weet al na een uur of ze een tweede keer met een man wil afspreken. Een man doet er 15 minuten over om te beslissen of hij een tweede date met een vrouw wil.

Er hangt liefde in de lucht

Verliefd worden:
Onderzoek toont aan dat mannen al na 3 dates weten of ze verliefd worden, terwijl vrouwen pas bij de 14e date verliefd worden.

Hou je echt van mij?
43% van alle vrouwen heeft weleens “Ik hou van jou” gezegd zonder het echt te menen. 38% van de mannen heeft weleens “ik hou van jou” gezegd om een vrouw in bed te krijgen.

Relatie - en huwelijksfeiten

Tot ontrouw ons scheidt:
De moeilijkste huwelijksgelofte voor 27% van de mannen is om trouw te blijven. De moeilijkste huwelijksgelofte voor vrouwen is “in goede en slechte tijden”.

Relatiechecklist:
De perfecte partner volgens mannen: iemand die ik kan vertrouwen (63%), die me met respect behandelt (57%), die ik lichamelijk aantrekkelijk vind (40%), die gevoel voor humor heeft (37%), die zich op seksueel gebied op haar gemak voelt (36%).
De perfecte partner volgens vrouwen: iemand die me met respect behandelt (84%), iemand die ik kan vertrouwen (77%), die me aan het lachen brengt (58%), die dezelfde waarden als ik heeft (47%), die geen moeite heeft met communiceren (46%).

Over seks

Kussen:
92 % van de vrouwen doet de ogen dicht bij het kussen, terwijl 50% van de mannen ze openhoudt.

Na hoeveel dates heb je seks?
40% van de vrouwen wacht het liefst 1 tot 3 maanden voordat ze met iemand naar bed gaan, terwijl 35% van de mannen vindt dat de derde date een goed moment is om voor het eerst seks te hebben.

Satisfied Users