vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Lichaamstaal: Leer om te luisteren naar je lichaam

 flirt, persoonlijkheidstest, tips, verliefdVraag me niet waarom, maar ik was wat aan het scrollen op een site over lichaamstaal . Bij het subonderwerp flirten herkende ik het gedrag meteen. Afgelopen week was ik bij de bank en dacht even dat ik de man van mijn dromen ontmoet had. Op het moment dat je dat gevoel hebt begint het (niet)bedoelde geflirt met je lichaam. Nu ik eraan terug denk waren de symptomen duidelijk. De lichaamstaalexpert noemt de volgende kenmerken:

  1. Je zit niet onderuit gezakt, maar strekt je lichaam
  2. Je wordt wat drukker en maakt plagerige en uitdagende grapjes naar hem of haar
  3. Je ogen twinkelen en zijn zeer beweeglijk, je maakt ze groot waarbij je wenkbrauwen omhoog gaan en daarna knijp je je ogen weer samen

En dat is pas fase 1, het kan nog verder gaan:

  1. Met een schuin hoofd lach naar de ander en kijkt vervolgens verlegen omlaag
  2. Je kaken lopen rood aan
  3. Terwijl je lacht en grapjes maakt tuit je je lippen, of likt zelfs aan je lippen, bij je op je onderlip of bol je je wangen.
  4. Je krijgt soms ook een kinderstemmetje als je spreekt
  5. Ok beetje vreemd, maar je krijgt de neiging om jezelf aan te raken, je handen strelen je armen of benen. Je vingertoppen beroeren je wang, friemelen aan je haar of peuteren in je neus (nee geintje) ik bedoel aan je blouse of overhemd

Dus toen ik bij de bank was ging ik duidelijk rechtop zitten, maar goed dat doe je wel vaker in een zakelijk getint gesprek. Heb inderdaad wel een paar domme grapjes gemaakt. Ow en mijn ogen, maar zijn ogen… daarvan gaan je eigen ogen ook gewoon twinkelen. Het stond niet bij de kenmerken maar bij het afscheid geef je elkaar een iets langere blik in de ogen dan eigenlijk nodig is…mmm. De vraag is alleen hoe kun je je lichaamstaal om kunt zetten in een date?

Wil je haar helemaal gek maken met jouw versiertrucs ? Probeer de persoonlijkheidstest

Satisfied Users