vindt de perfecte match voor u

Het opzeggen van je relatiebemiddelingssite lidmaatschap

Er is maar een reden waarom singles zich registreren bij een relatiebemiddelingssite: Ze zijn op zoek naar een partner. Er zijn meer redenen om de relatiebemiddelingssite lidmaatschap op te zeggen:

Premium Lidmaatschap, relatiebemiddeling, single- Ze zeggen op omdat ze al succesvol een partner hebben gevonden en zijn ervan overtuigd dat ze de diensten van een relatiebemiddelingssite niet meer nodig hebben.

- Ze hebben zonder enig succes een partner proberen te vinden en zijn ervan overtuigd dat online relatiebemiddeling niet iets voor ze is.

- Ze zijn niet tevreden met de diensten van een relatiebemiddelingssite en willen hun geluk bij een andere online relatiebemiddelingsbureau vinden.

- Ze hebben gewoonweg geen tijd om op het moment een partner te zoeken.

Tussen haakjes: bij be2 weten we wat de hoofdredenen zijn waarom de leden hun online relatiebemiddeling lidmaatschap opzeggen: Meer dan 40% van alle be2 Premium Leden die gevraagd zijn waarom ze hun lidmaatschap opzeggen, melden dat ze dat doen omdat ze een partner gevonden hebben.

Wat de redenen van een opzegging ook zijn, hieronder is een uitleg van hoe je het moet doen:

  1. Deactiveer je relatiebemiddeling profiel. Als je geen tijd hebt voor relatiebemiddeling, maar nog steeds een partner zoekt, dan kun je je relatiebemiddeling profiel simpelweg deactiveren en later weer reactiveren. Alle twee de activiteiten kunnen makkelijk gedaan worden in je profiel settings. Zodra je profiel is gedeactiveerd, zul je niet meer in de lijst staan voor partner aanbevelingen voor andere be2 leden en zul je zelf ook geen partner aanbevelingen krijgen. Je profiel blijft opgeslagen totdat je er weer gebruik van gaat maken.
  2. Je relatiebemiddeling profiel opzeggen. Als je zeker weet dat je nooit meer je relatiebemiddeling profiel wilt gebruiken, kun je het profiel uitwissen. Maar wees voorzichtig; je kunt het uitwissen van je profiel niet ongedaan maken! Je profiel zal verdwijnen uit de relatiebemiddeling database en kan niet gereactiveerd worden. Jouw gebruikersnaam zal geblokkeerd worden om veiligheids redenen. Echter, het deactiveren van je relatiebemiddeling profiel is niet hetzelfde als het opzeggen van je relatiebemiddeling lidmaatschap.
  3. Je relatiebemiddeling lidmaadschap opzeggen. Er zijn verschillende manieren om je Premium Lidmaatschap op te zeggen. Afhankelijk van het land waar je woont, is het mogelijk om je Premium Lidmaatschap op te zeggen per e-mail, fax of per post. Vind meer informatie op de FAQs pagina. Vergeet niet om je succesverhaal te delen met andere leden als je een partner hebt gevonden via be2 !

>>>Wil jij ook een partner vinden en je succesverhaal delen op onze be2 pagina? Schrijf je dan nu in en maak je eerste stap in je liefdesverhaal!

 

Meld u NU gratis aan!
Vrouw Man
Vrouw Man
Champ vide

Door op de knop hierboven te klikken gaat u akkoord met de "Algemene Voorwaarden" en het "Privacybeleid".