vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

be2 heeft zijn matchingsysteem onder de loep genomen – nu kunt u be2 testen

De internationale datingsite be2 bestaat al bijna 10 jaar (wat een eeuwigheid is in de internetwereld)  en heeft bijgevolg in het verleden best wel wat herzieningen en verbeteringen doorgemaakt. De meest recente verbetering is de herziening van het matchingsysteem, zodat singles nog makkelijker de juiste partner kunnen vinden. Ondanks het feit dat de wetenschappelijke persoonlijkheidstest slechts 15 minuten duurt, is deze bij iedere herziening preciezer, effectiever en succesvoller geworden. Het herziene be2-matchingsysteem is zelfs effectiever geworden nu de persoonlijkheidstest minder vragen telt. De test is nu nog meer gericht op wat echt belangrijk is tussen twee mensen in een succesvolle en gelukkige relatie.

Nu be2 het machingsysteem heeft verbeterd, wil het bedrijf natuurlijk graag dat hun klanten de verbeterde be2-site beoordelen om erachter te komen wat singles vinden van de nieuwe site. Als u een beoordeling over be2 wilt delen of positieve feedback of opbouwende kritiek wilt geven, staat het team van de klantenservice klaar om u te helpen. Uw beoordeling kan meehelpen om de dienst voor iedereen beter te maken. Aarzelt u dus niet om contact met ons op te nemen en be2 te laten weten wat u vindt van het verbeterde matchingsysteem…

Als u al lid bent van be2, bekijkt u dan de nieuwe, verbeterde be2-website en kijk wat u ervan vindt. Als u nog geen lid bent van be2, schrijft u zich dan gratis in en zie wat be2 voor u kan doen! Of vergelijk datingsites om beter te begrijpen waar be2 voor staat!

 
Satisfied Users