vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Blogs

Dating-Experts.nl hebben be2 getest… En goed bevonden!

Dating-Experts.nl is een gerenommeerde onafhankelijke vergelijkingssite voor online datingsites. Dating-Experts.nl bestaat uit een team van experts op het gebied van online dating. Zij testen en beoordelen Nederlandse dating en matchmaking sites op verschillende criteria zoals de kwaliteit van het gebruiksgemak, de communicatie-, gratis- en zoekfuncties. Daarnaast kijken zij ook naar de prijzen, algemene indruk en design van de datingsite. 

Romantisch Praag

Wie wilt er nou niet met zijn geliefde samen naar een romantisch stedelijk paradijs. Praag is zo’n paradijs je een onvergetelijke tijd kan beleven met zijn tweeën. In deze stad zijn ontelbare bezienswaardigheden te vinden, zoals vele Kerken, burchten en paleizen.

Met je geliefde in Wenen

De hoofdstad van Oostenrijk staat volgens vele zeer hoog aangeschreven als romantische stad. De stad staat dan ook bekend om zijn vele paleizen en tuinen, maar ze hebben nog veel meer te bieden. Zo heeft deze stad enorme uiterste van een rijke geschiedenis met vele paleizen en uiteraard heeft Mozart hier een groot deel van zijn carière doorgebracht waardoor je hier vele indrukwekkende concertgebouwen kan vinden.

Ik ben goed genoeg!?

Online relatiebemiddeling is een hype geworden. Veel mensen vinden online relatiebemiddeling de manier om een partner te vinden. Dan werken de relatiebureau’s ook nog heel goed en hebben al honderden mensen bij elkaar gebracht. IndiviDuo is een relatiebureau dat singles helpt om een partner te vinden die qua persoonlijkheid bij ze passen.

Relatiefeiten onthuld: mannen versus vrouwen

We zijn al lang tot de conclusie gekomen dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. Natuurlijk hebben de twee geslachten hun verschillen, maar geen van de standaard cliches en stereotypen zijn hier behulpzaam. In plaats daarvan, hebben we besloten om eens dieper te kijken naar de relatiefeiten om alle geruchten over dit onderwerp te verklaren. Misschien kunnen onze relatiefeiten een licht werpen op de waarheid betreft man-vrouw verschillen. Bekijk de infographic hieronder waar de verschillen tussen mannen en vrouwen op een grappige en kleurrijke wijze getoond worden.

Omgaan met bindingsangst

bindingsangstBindingsangst kan een verwoestende uitwerking hebben. Het kan je ervan weerhouden datgene te doen wat je moet doen. Het kan ervoor zorgen dat je niet trouwt met degene waar je eigenlijk heel veel van houdt en het kan een rem zetten op een succesvol leven. Wanneer je worstelt met bindingsangst dan is het zaak om zo snel mogelijk stappen te ondernemen om hierin verandering aan te brengen.

Blauwe Maandag 2013 – Vecht tegen de meest depressieve dag van het jaar met een persoonlijk bericht

 Blauwe MaandagEen paar jaar geleden namen wetenschappers een initiatief om uit te zoeken welke maandag van alle maandagen van het jaar het meest depressief is. Volgens de calculaties is de derde maandag in januari officieel de meest depressieve dag van het jaar. Dit jaar valt Blauwe Maandag op 21 januari.

Casual Dating: Statistieken over liefde, sex en relaties

We zijn specialist in de liefde en relaties, maar we weten niet altijd wat er tussen de lakens gebeurt van koppels die elkaar via be2 hebben leren kennen. Gelukkig heeft de casual dating site C-date een paar dingen duidelijk gemaakt dankzij een onderzoek over liefde, sex en relaties. Ze hebben meer dan 5000 mensen ondervraagd over hun sex leven…en dit is het resultaat:

Online dating fraude – advies van be2: waar moet u voor uitkijken?

Het internet staat vol met verhalen over fraude bij online dating. Matchmaking site be2 herkent dit probleem. Het internet is voor slachtoffers van fraude een ideale plek om ervaringen uit te wisselen. Vaak is er echter een logische verklaring die veel minder dramatisch is dan fraude.

De meestvoorkomende klachten met betrekking tot online dating fraude zijn: