vindt de perfecte match voor u

Dating in Amsterdam

 

- Op zoek naar een leuke date in Amsterdam ?

- Maak de gratis persoonlijkheidstest , schrijf je in en ontmoet singles

Dating voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar romantiek in Amstedam

Amsterdam is bij uitstek de plaats om leuke singles te ontmoeten! Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 40% van de bevolking single is? Amsterdam is natuurlijk hip, dynamisch en er zijn veel leuke plekken waar je met je blind date naar toe kunt gaan. Hieronder volgen een paar van onze suggesties.

Romantisch date in Amsterdam

Volgens recent onderzoek vindt bijna een kwart van de Amsterdammers het Vondelpark de meest romantische plek in de hoofdstad. Denk bijvoorbeeld aan een romantische picknick met een lekker flesje wijn bij mooi weer, een leuke en ontspannen manier om je blind date beter te leren kennen. Verder erg romantische dating plekken in Amsterdam zijn: het Leidseplein en de Weteringschans, de grachten, de Amstel en het Rembrandtplein. Deze worden in ieder geval door veel mensen als echte romantische “hot spots” genoemd.

Dating in Amsterdam bij kaarslicht?

Je nieuwe vriend of vriendin mee uit eten nemen is een klassieker als het gaat om dating en een goede keuze als het gaat om je nieuwe potentiële partner te leren kennen. In Amsterdam keuze genoeg als het gaat om een leuk restaurant. Kies je voor een klein Italiaans restaurantje of liever een chic restaurant met een moderne keuken om je date te imponeren?

Beroep van de singles uit Amsterdam

Alleen maar 4% van de vrouwen en 2% van de mannen die single zijn in Amsterdam zijn werkeloos Bij be2 zijn 10% van de ingeschreven mannen in een management positie. De meeste singles werken for een groot bedrijf, of hebben hun eigen bedrijf. Meer mannen als vrouwen kiezen voor een zelfstandige carriere... 
 
Nemen de Amsterdamse singles het initiatief als zij iemand ontmoeten die zij leuk vinden?

36% van de Amsterdamse single mannen zeggen dat zij gelijk het initiatief zouden nemen als zij hun droomvrouw zouden ontmoeten. Alleen 18% van de vrouwen zouden hetzelfde doen Amsterdamse singles zijn (op Utrecht na) de initiatiefvolste singles van Nederland. Alleen de vrouwen van Utrecht zouden directer zijn, volgens ons onderzoek.

Attractiviteit van de Amsterdamse singles

De be2 leden van Amsterdam zijn het meest zelfvertrouwd over hun eigen attractiviteit. Beide mannelijke en vrouwelijke singles vinden zichzelf knapper dan andere singles in Nederland .

Amsterdamse singles en kinderen

38% van de vrouwelijke Amsterdamse singles hebben kinderen, de mannen 28%. De meerderheid van de kinderen van vrouwelijke singles leven nog samen. Alleen een kwart van de kinderen van mannelijke singles wonen met hun hun vader. De meerderheid woont ergens anders.
Bron: be2 Gratis persoonlijkheidstest.
 

Dating Amsterdam - Onze tips voor een leuke date

Tante Agaath: Ervaar de romantiek bij Tante Agaath in de bekendste buurt van Amsterdam; De Jordaan! Volgens vele is het het meest romantische restaurant van de Jordaan. Gezelligheid, lekker eten en ongedwongenheid zijn de basis van dit leuke restaurant. Ideaal dus voor een blind date met de eventuele toekomstige liefdespartner.

Een andere aanrader in Amsterdam voor dates is Caruso, een Italiaanse restaurantje in een romantische sfeer. Dating in Italiaanse restaurant is overigens heel populair en romantisch. Denk bijvoorbeeld aan de vele liefdes verhalen in films waar singles elkaar onmoeten, bijvoorbeeld lady en vagebond. Ristorante Caruso heeft een culinaire onderscheiding gekregen van de Italiaanse overheid en wordt vaak genoemd door de Nederlandse pers vanwege haar hoge kwaliteit. Tip: Reserveer van te voren een tafel! Het is namelijk een drukbezocht restaurant.

Stout: Gooi het over een andere boeg en verras je date met dit eigenzinnige restaurant. Amsterdam dating restaurant Stout kookt volgens zijn eigen regels, doet niet mee aan modegrillen en wil zin geven aan genieten. Stout is niet voor iedere date weggelegd. Durf jij de uitdaging aan om hier je blind date me naar toe te nemen? Dating wordt pas echt leuk als je die ander weet te verassen.

Supperclub: De supperclub staat bekend om zijn bijzondere dinner experience. Eerst lekker loungen onder het genot van een drankje en je date beter leren kennen en daarna kun je ontspannen achterover gaan zitten en genieten van een bijzonder dinner spektakel.

Dus genoeg interessante plekken om leuke singles te ontmoeten in Amsterdam . En dating in Amsterdam kan extra speciaal zijn als je de juiste persoon bij je hebt om de vreugde mee te delen. Zeker weten dat je een leuke date zult hebben? Schrijf je dan snel gratis in op be2 dating site en maak de wetenschappelijke persoonlijkheidstest om zo snel mogelijk in contact te komen met de liefde van je leven.

Een Date in Amsterdam met be2!

Meld u NU gratis aan!
Vrouw Man
Vrouw Man
Champ vide

Door op de knop hierboven te klikken gaat u akkoord met de "Algemene Voorwaarden" en het "Privacybeleid".
tevreden users
Ellen, Rotterdam, 41
Ik had genoeg van het doorspitten van duizenden ongeschikte profielen op andere sites. be2 is anders. Eindelijk krijg ik partneraanbevelingen die passen bij mijn leeftijd en mijn interesses!
Rob, Arnhem, 56
Ik had me net bij be2 aangemeld, toen ik vrijwel direct een zeer charmante vrouw ontmoette. Ook al wonen we ver van elkaar vandaan, we gaan er toch voor. Echte liefde kent immers geen grenzen!