Romantische liefdesverhalen, zwijmel…

22.04.09 door · Plaats een reactie

Iedere week krijgt be2 verschillende mooie liefdesverhalen binnen van singles die elkaar gevonden hebben bij be2. Mijn hart gaat altijd weer sneller kloppen als ik ze lees. Ook kregen we laatst weer zo’n mooi verhaal van Rufio en Jen toegestuurd: 

be2 doet wat ze beloven

Na ongeveer 1,5 jaar single te zijn geweest dacht ik laat het eens via een compleet andere weg proberen. Na de liefdestest heb ik besloten om mijzelf op te geven bij be2…

Binnen twee dagen kwamen er al leuke reacties binnen. Na een aantal mailcontacten te hebben gehad begon er bij 1 persoon, namelijk Jen, een bepaalde klik te ontstaan. We zijn toen snel overgegaan om via skype elkaar nog beter te leren kennen. Eigenlijk snel hierna hadden wij beide toch een erg goed gevoel en hebben wij besloten om elkaar in real life te ontmoeten. De eerste date was dus gepland……altijd spannend….

romantisch uitetenWe hadden samen besloten om tijdens onze eerste eerst date lekker ergens te gaan eten zodat wij elkaar nog beter konden leren kennen. Vol spanning zat ik in de auto op weg naar mijn date en vanaf het moment dat ik haar zag wist ik zo snel niet wat ik moest zeggen en doen. Compleet van de kaart bij haar aanblik, was ik toch erg blij dat ik mij bij be2 had ingeschreven. Tijdens onze date werd onze klik alleen maar bevestigd en versterkt….Nadat ik Jen naar huis had gebracht, kreeg ik tijdens mijn terugreis mijn glimlach niet van mijn gezicht.

De volgende ochtend hadden wij alweer contact waarbij we beide aangaven een heel goed gevoel over hadden gehouden aan onze eerste date. Nou tijd voor date twee dus………en drie…..en vier….en vijf… Ach eigenlijk hadden wij na de tweede date al een bepaald gevoel over de ander waardoor we eigenlijk niet eens meer spraken over dates.

Inmiddels zijn wij alweer 7 maanden bij elkaar en ik kan in ieder geval iedereen aanraden om zich in te schrijven bij be2.

Succes met het zoeken naar jouw partner…

Rufio & Jen

Nog niet genoeg gezwijmeld? Lees dan nog meer liefdesverhalen, klik hier.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Twitter

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.